Muška SuperligaMirsad Šarčević, trener odbojkaša Siska, najavljuje 18. kolo Superlige

04/03/2022

Dugogodišnji trener Siska, iskusni Mirsad Šarčević, dobar poznavatelj prilika u hrvatskoj odbojci, ovako najavljuje 18. kolo Superlige:

ROVINJ – SISAK, subota 5. ožujka u 19.00 sati

Bolji smo od njih i mislim favoriti u tom susretu, iako nam Tepavac još uvijek nije potpuno u formi. Ali, nisu niti oni kompletni, pa vjerujem da će naše najbolje oružje, obrana i prijem servisa, presuditi u našu korist.

 

MURSA OSIJEK – KITRO VARAŽDIN, subota 5. ožujka u 20.00 sati

Osječani su drugi, Varaždinci četvrti na tablici što sugerira derbi, ali po meni je tu Mursa izraziti favorit koji sigurno neće dozvoliti nikakvo iznenađenje.

 

MARSONIJA – MLADOST, subota 5. ožujka u 19.00 sati

Isto kao i u prethodnoj utakmici, nema dvojbe da je Mladost, naša najbolja momčad, tu definitivni favorit za još jednu glatku pobjedu.

 

ZADAR – RIJEKA, subota 5. ožujka u 19.00 sati

Igrali smo nedavno s Riječanima, znamo im snagu, i po meni su favoriti u ovoj utakmici. Sandro Dukić kod njih radi veliku razliku, Zadrani takvog igrača nemaju.

 

CENTROMETAL – SPLIT, subota 5. ožujka u 18.00 sati

Izuzetno zanimljiva utakmica, Splićani su peti i imaju utakmicu više, Centrometal odmah iza njih. Obje momčadi još uvijek gaje nadu u ulazak u play off stoga im je svaka pobjeda bitna, pogotovo protiv međusobnog suparnika. Radoš je kao libero Centrometala puno donio u obrani, dok su s druge strane srednjaci Centrometala, Zelenika i Šućur vrlo dominantni. To svakako nije susret koji će završiti u tri seta, ovisit će o mnogo faktora, a ja ipak malu prednost dajem Splitu.

 

RIBOLA KAŠTELA – GORICA, subota 5. ožujka u 19.00 sati

Iako po meni ne igraju onako kako bi mogli, ovo je jednosmjerna ulica u kojoj Kaštelani pobjeđuju s 3:0.

 

ZAOSTALE UTAKMICE

  1. kolo

CENTROMETAL – ROVINJI, nedjelja 6. ožujka u 17.00 sati

Centrometal to odbija, bolji su, trebaju im pobjede za konačni cilj, dok za Rovinj ne znaš nikada u kojem će sastavu igrati. Uzgred, uvijek su puno opasniji doma nego vani.

 

  1. kolo

SISAK – SPLIT,  nedjelja 6. ožujka u 19.00 sati

Da ćemo sve od sebe u tom susretu, no Splićani su definitivno favoriti, ako ništa drugo a ono po plasmanu na tablici. O krajnjem ishodu na kraju bi moglo odlučivati i tko je od nas više potrošen u susretu dan ranije…

 

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top