Ženska SuperligaMirjana Vreća, trenerica odbojkašica Dubrovnika, najavljuje 19. kolo Superlige

11/03/2022

U nezavidnom su položaju odbojkašice Dubrovnika, koje su nakon 17 odigranih susreta Superlige na posljednjem, 12-om mjestu, sa samo jednom pobjedom, i to nad Splitom. Ali, njihova trenerica Mirjana Vreća ne gubi nadu da bi do kraja njezine pulenke mogle uhvatiti još koju pobjedu, jer kaže, »igraju bolje no što rezultati pokazuju«.

Mirjana Vreća je ovako najavila 19. kolo Superlige:

KAŠTELA – DUBROVNIK, subota 12. ožujka u 19.00 sati

Iako su Kaštelanke favoriti, pogotovo kod kuće, bolje plasirane na tablici, mi ne idemo s bijelom zastavom na ovo gostovanje. Kaštelanke su igrale prije nekoliko dana finale Kupa Hrvatske Snježane Ušić, pa će možda biti i malo umorne. U svakom slučaju, idemo se boriti pa što bude…

 

VELI VRH – ENNA VUKOVAR, subota 12. ožujka u 19.00 sati

Obje su ekipe u pozitivnom nizu, dobile su posljednje susrete i sigurno imaju dodatnog samopouzdanja. Puljanke su, iako novakinje u Superligi, zapravo vrlo iskusan sastav, dok o Vukovarkama ne treba trošiti riječi. Po meni su one, iako gošće, blagi favorit u ovoj utakmici koja zasigurno neće završiti u tri seta.

 

KARLOVAC – MLADOST, subota 12. ožujka u 20.00 sati

Bez obzira što Karlovčanke igraju dobro, pogotovo kod kuće, mislim da su u ovom susretu Mladostašice apsolutne favoritkinje. Jedna su od naših najboljih ekipa, uz Marinu Kaštela, i sve osim njihove glatke pobjede bilo bi prvorazredno iznenađenje.

 

SPLIT – MARINA KAŠTELA, nedjelja 13. ožujka u 18.00 sati

Isto kao i u prethodnom slučaju, Marina je definitivno favorit u ovoj utakmici. Osvojile su domaći Kup prije nekoliko dana, ali ne vjerujem da su dugo slavile te da će protiv ekipe Splita, koja je kao i mi u sličnoj situaciji sa skorom 1-16, pokazati svoju kvalitetu.

 

OSIJEK – DINAMO, subota 12. ožujka u 16.30 sati

Dinamo je izgubio u Vukovaru u prošlom kolu, Osječanke pak dobile nas, no bez obzira na sve, i na gostovanje Dinama, mislim da su Zagrepčanke ipak u prednosti i da će, ako budu kompletne, dobiti taj susret. Mislim da će pobjednika odlučivati kompletniji sastavi i trenutno raspoloženje.

 

RIJEKA CO – BRDA, subota 12. ožujka u 19.30 sati

Riječanke su favoriti u ovoj utakmici, igraju doma, čak mislim da imaju i šansu za play-off, tako da sigurno ništa neće prepuštati slučaju protiv deseto plasirane ekipe na tablici.

 

 

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top