Ženska SuperligaLeonard Barić, trener Mladosti, najavljuje 20. kolo Superlige odbojkašica

18/03/2022

Leonard Barić iskusan je trener i bivši izbornik, stručnjak velikog iskustva, koji je ove sezone s pomlađenom ekipom Mladosti napravio ogroman pomak u Europi, došavši sa svojim djevojkama pred prag finala Kupa CEV, a trenutno je i jedina neporažena ekipa domaće Superlige.

O susretima 20. kola Superlige Leonard Barić kaže:

MLADOST – VELI VRH, subota 19. ožujka u 19.00 sati

Puljanke su u prošlom kolu savladale Ennu Vukovar, ekipu koja želi u play off, i to je razlog više za oprez. Tako ćemo i pristupiti tom susretu, s dužnim poštovanjem, iako ne bježimo od uloge favorita.

 

ENNA VUKOVAR – OSIJEK, subota 19. ožujka u 19.00 sati

Slavonski derbi, uvijek zanimljiv i neizvjestan. Svatko od njih u utakmicu ulazi sa svojim motivima, od lokalnog prestiža do zauzimanja željenog mjesta na tablici. Osječanke su u sredini tablice, osme, dok Vukovarkama trebaju i te kako bodovi žele li zadržati četvrtu poziciju i izboriti play off.

 

DINAMO – KAŠTELA, subota 19. ožujka u 20.00 sati

Vjerojatno je vrijeme za vraćanje dugova, Kaštelanke su Dinamu odnijele finale Kupa Hrvatske, sada vjerojatno slijedi revanš. Također, Dinamo sigurno ne želi ispustiti trenutnu treću poziciju na tablici.

 

MARINA KAŠTELA – KARLOVAC, subota 19. ožujka u 19.00 sati

Nama tu puno filozofije, Marina Kaštela je izraziti favorit u ovom susretu, uza svo uvažavanje igre Karlovca.

 

BRDA – SPLIT, subota 19. ožujka u 18.00 sati

Splitski derbi, zanimljiva utakmica dvije ekipe sa dna tablice. Vjerujem da Split konačno može dobiti nekoga, iako ne može izbjeći pretposljednju poziciju, obzirom da imaju samo jednu pobjedu, a Brda četiri.

 

DUBROVNIK – RIJEKA CO, nedjelja 20. ožujka u 16.00 sati

Posljednje plasirani Dubrovnik ima mladu ekipu koja može biti nezgodna svakome, pogotovo na domaćem terenu. Riječanke su sigurno favoriti u tom susretu, i puno toga će ovisiti o njima i njihovoj motivaciji za pobjedom. Pogotovo ako još uvijek gaje nadu u play off, jer kao trenutno petoplasirane nikako još nisu bez šansi…

 

 

 

 

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top