Muška SuperligaTrener odbojkaša Marsonie, Pavao Šimić, najavljuje 20. kolo Superlige

18/03/2022

Marsonia iz Slavonskog Broda je u relativno komotnoj situaciji, tri kola prije kraja redovnog dijela Superlige odbojkaša nalaze se na 9. mjestu sa 14 bodova i skorom  4-16. U goste im stiže momčad plasirana tek jedno mjesto iznad njih, Rijeka, a o tom i ostalim susretima 20. kola Superlige trener Marsonije Pavao Šimić kaže:

MARSONIA – RIJEKA, subota 19. ožujka u 19.00 sati

Obzirom da smo utakmicu 21. kola sa Splitom već unaprijed odigrali, očekuju nas još dva susreta do kraja Superlige, Rijeka sada i u posljednjem kolu Gorica, također kod kuće. Očekujem kompletan naš sastav, stoga bi to mogla biti velika borba, možda čak i u pet setova.

 

MURSA OSIJEK – MLADOST, subota 19. ožujka u 18.00 sati

Mladost je naša najdominantnija momčad, odlično su igrali tijekom cijele Superlige, ali i u europskim susretima. Nedavno su u Osijeku pobijedili i osvojili Kup Hrvatske, stoga očekujem revanš domaćina pa njima dajem blagu prednost u susretu koji bi vrlo lako rasplet mogao dobiti tek u petom setu.

 

KITRO VARAŽDIN – SISAK, subota 19. ožujka u 16.00 sati

Varaždinci su imali nekim problema s ozljedama, ali ako će sada odigrati kompletni vjerujem u njihovu pobjedu, i to čak s 3:0, iako je Sisak odlična momčad, pogotovo u obrambenom dijelu. No, bez obzira na krajnji ishod po setovima, mislim da će svaki završiti unutar nekoliko poena razlike.

 

ROVINJ – SPLIT, subota 19. ožujka u 16.00 sati

Ne znam što bih mislio prije te utakmice. Split je u posljednje vrijeme čudan po sastavu, ne znam hoće li se svi skupiti za utakmicu, a i Rovinj ima slične probleme izgleda. No, bilo kako bilo, prednost dajem bolje plasiranom Splitu koji je uostalom i domaćin.

 

ZADAR – GORICA, subota 19. ožujka u 16.45 sati

Zadar je puno bolja momčad, iako je to nekakav derbi začelja. Zadrani imaju puno bolju momčad i cijelu logistiku, pripremu za utakmicu, dok Gorica, još uvijek bez pobjede, je tu puno slabija.

 

CENTROMETAL – RIBOLA KAŠTELA, subota 19. ožujka u 19.00 sati

To su uvijek vrlo zanimljivi susreti, i u prvenstvu i u kupu. I jednima i drugima trebaju bodovi, i trećeplasiranim Kaštelanima, i petom Centrometalu koji još uvijek ima šanse za play off. No, po meni, blaga prednost ide Riboli Kaštela, pobjeda u recimo četiri seta.

 

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top