Muška SuperligaTrener Rovinja Aleksandar Gavrilov najavljuje 21. kolo Superlige odbojkaša

25/03/2022

Nekompletno 21. kolo Superlige odbojkaša igra se u subotu 26. ožujka. Nekompletno zbog toga što su dva susreta već odigrana unaprijed, Split je s 3:0 (15, 25, 20) pobijedio Mursu, a Ribola Kaštela Zadar istim rezultatom 3:0 (12, 12, 13).

Trener deseto plasiranog Rovinja Aleksandar Gavrilov ovako najavljuje preostala četiri susreta:

GORICA – ROVINJ, subota 26. ožujka u 14.00 sati

Gorica je posljednja, bez pobjede, iako neki posljednji rezultati daju naznačiti da se podižu u formi. No, bez obzira na sve, mislim da smo mi favoriti u tom susretu, i da će nam zapravo najveći problem biti to što do posljednjeg trenutka ne znamo tko će moći na put, obzirom na rani termin utakmice i radne obveze mnogih igrača.

 

CENTROMETAL – MURSA OSIJEK, subota 26. ožujka u 19.00 sati

Ne znam imaju li u Centrometalu još uvijek ambicije prema play offu, ali i bez toga su oni uvijek neugodan suparnik kod kuće. S druge strane, Mursa je pobjedom nad Mladosti naznačila uspon forme i svakako su favoriti u ovoj utakmici koja bi mogla biti zanimljiva za gledatelje.

 

RIJEKA – KITRO VARAŽDIN, subota 26. ožujka u 17.00 sati

Također zanimljiva utakmica jer Varaždinci žele zadržati četvrtu poziciju zbog play offa, i sve će učiniti da pobijede, dok s druge strane Rijeka ima vrlo solidnu momčad u kojoj odskače Sandro Dukić. Mislim da će Varaždinci pobijediti, ali ne vjerujem da će susret otići samo u tri seta.

 

SISAK – MLADOST, subota 26. ožujka u 19.00 sati

Najmanje neizvjesna utakmica, Mladost je izraziti favorit i mislim da Sisak tu nema  nikakve šanse.

 

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top