ReprezentacijeHrvatska kadetska reprezentacija U17 na prijemu u Gradskoj vijećnici u Varaždinu

22/04/2022

Zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković u petak je u Gradskoj vijećnici primio odbojkašice hrvatske kadetske reprezentacije U17, stručnog tajnika HOS-a Franu Žanića, predsjednika Odbojkaškog kluba Kitro Varaždin Maria Harjačeka i trenera Ivicu Đolongu.

 

U varaždinskoj Areni se od 22. do 24. travnja 2022. godine održavaju kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo U17 za djevojke. Nakon odrađenih priprema u Varaždinu, iduća tri dana igraju se utakmice skupine E gdje će hrvatske odbojkašice pokušati izboriti prvo mjesto koje vodi na Europsko prvenstvo u Češkoj.

 

Zamjenik je reprezentativkama izrazio dobrodošlicu u Varaždin, grad sporta te im zaželio sreću i uspjeh na utakmicama: “Uvijek mi je drago kad je Varaždin domaćin sportskim natjecanjima i kad ugošćujemo sportaše iz Hrvatske ili inozemstva i nadam se da se osjećate dobrodošle. Vjerujem da ste zadovoljne s uvjetima, opremom, da su pripreme prošle dobro, da je motivacija na vrhuncu i da ćete uspjeti u svom cilju, a to je Europsko prvenstvo. Pozivam i sve naše sugrađane da vas podrže u varaždinskoj Areni i navijaju za vas.” – rekao je zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković.

Kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo U17  igraju se u Areni Varaždin prema sljedećem rasporedu:

PETAK 22.4.2022.

16.00 sati Estonija – Rumunjska

18.30 sati HRVATSKA – Latvija

 

SUBOTA 23.4.2022.

16.00 sati Rumunjska – Latvija

18.30 sati HRVATSKA – Estonija

 

NEDJELJA 24.4.2022.

16.00 sati Latvija – Estonija

18.30 sati HRVATSKA – Rumunjska

 

Ovaj turnir uvod je u ostala odbojkaška događanja koja će se u Varaždinu održati u svibnju i lipnju – Zlatna europska liga za žene i muškarce i Final Four Zlatne europske lige.

 

 

 

 

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top