Odbojka na pijeskuZavršen Novalja Open 2022

09/07/2022

Seriju turnira Pojedinačnog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku 2022 otvorena je turnirom u Novalji. Novalja je, na vrućem pijesku i visokim ljetnim temperaturama, ugostila 10 muških i 7 ženskih parova.

Nakon dva dana razigravanja u ženskom turniru polufinale su izborile ekipe Čuček/Vuk, Mrkić/Šverko, Vlašićč/Pilepić i Skorin/Bosnar. U prvom polufinalu Čuček/Vuk bile su bolje od para Mrkić/Šverko, dok su u drugom polufinalu Skorin/Bosnar bile bolje od Vlašić/Pilepić. U borbi za treće mjesto

Vlašić/Pilepić u tri seta bile su bolje od para Mrkić/Šverko i osvojile 3. mjesto. U finalu par Skorin/Bosnar  pobijedio je par Čuček/vuk rezultatom 2:0.

 

U muškom dijelu turnira završnicu su izborila prva četiri nositelja turnira. Skorin/Zelenika u prvom polufinalu pobjedili su s 2:0 Karaulu/Vlašića, dok su u drugom polufinalu Bosnar/Peterlin nakon izgubljenog prvog seta preokrenuli rezultat i plasirali se u finale turnira.

 

U borbi za treće mjesto Pribanić/Jurković u 3 seta bili su bolji od para Karaula/Vlašić, dok su u finalu Skorin/Zelenika bez većih problema pobijedili par Bosnar/Peterlin.

 

 

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske nastavlja se u Ninu 22. – 24.7. 2022. godine.

 

Rang Tim
1 Skorin/Zelenika
2 Bosnar/Peterlin
3 Pribanić/Jurković
4 Vlašić/Karaula
5 Dukić/Maurizio
5 Kuljanac/Šćepanović
7 Pavičević/Babok
7 Mauhar/Radosavljević
9 Šimunić/Bugarija
9 Ignjatović/Jogunica

 

Rang Tim
1 Skorin/Bosnar
2 Čuček/Vuk
3 Vlašić/Pilepić
4 Mrkić/Šverko
5 Rašić/Matusina
5 Vrbanc/Ovčina
7 Protulipac Vejzović / Pavlaković

 

 

 

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top