Odbojka na pijeskuRadanović/Pilepić i Skorin/Zelenika osvojili prvi Nin Open

29/07/2022

Ovog vikenda održan je Nin Open, drugi u seriji turnira Pojedinačnog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku za muškarce i žene.

Novootvoreni tereni na plaži Ždrijac ugostili su 11 parova u muškoj konkurenciji i 7 parova u ženskoj konkurenciji, koji su se na ekstremno visokim temperaturama i vrućem pijesku borili za nagradni fond od 30.000,00kn.

Ženski dio turnira donio je puno izjednačenih, zanimljivih i neizvjesnih mečeva, no jedan par je od početka do kraja turnira bio izrazito dominantan. Sara Radanović i Katarina Pilepić pokazale su kvalitetu i izdržljivost te bez izgubljenog seta osvojile titulu u Ninu. Pohvala mladim Splićankama Lei Rašić i Lucijani Terze koje su u nizu dramatičnih mečeva pokazale karakter i na kraju zauzele drugo mjesto. Treće mjesto osvojile su Lea Kalinić i Ema Banić svladavši Mirnu Bečić i Anu Čubelić.

U muškoj konkurenciji titulu favorita su opravdali prvi nositelji Jurica Skorin i Hrvoje Zelenika, koji su nakon zlata u Novalji, uzeli trofej i u Ninu. Ovog puta u finalu su savladali iskusne pjeskaše Nikšu Dell’Orca i Ivana Đorđevića. Pohvale novom mladom paru Roko Vlašić i Marko Repek koji su odigrali nekoliko vrhunskih mečeva i na kraju zauzeli treće mjesto pobijedivši domaći par Lovru Babića i Tomislava Mišlova.

Čestitke svim sudionicima, igračima i sudcima koji su dva vrela dana proveli na terenima. Hvala našim domaćinima iz Nina koji su, uz veliku pomoć igrača Ivana Đorđevića, hrabro uskočili u izazove organizacije turnira odbojke na pijesku.

Seriju pojedinačnih turnira nastavljamo na već tradicionalnom Masteru u Ičićima od 5.-7.8.2022. s nagradnim fondom od 25.000,00 kn.

Obrazac prijave za turnir nalazi se na: https://hos-cvf.hr/odbojka-na-pijesku/dokumenti-odbojka-na-pijesku/ Prijavljujete se putem e-mail adrese: beachvolleyball@hos-cvf.hr

Vidimo se u Ičićima!

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top