OstaloCEV otkriva logo za 50. obljetnicu

16/01/2023

Godina koja je upravo započela uistinu je posebna za europsku odbojkašku obitelj – jer se poklapa s dugo očekivanom 50. obljetnicom CEV- a , pravim zlatnim jubilejem za cijelu europsku odbojku! Stoga će se tijekom sljedećih tjedana i mjeseci odvijati mnogi posebni događaji i akcije, počevši s otkrivanjem logotipa posebno dizajniranog za obilježavanje takve jedinstvene prilike!

Obljetnica je svakako prilika za pregled i razmišljanje o onome što je europska odbojka postigla od 9. rujna 1973. – kada je CEV službeno osnovan u Den Haagu. U isto vrijeme, koliko god ima mnogo uspomena koje treba čuvati i postignuća koja treba slaviti, europska odbojkaška obitelj ne želi počivati ​​na lovorikama. Naprotiv, zlatni jubilej CEV-a smatra se ekskluzivnom prilikom koju treba iskoristiti za ubrzavanje modernizacije organizacije, pri čemu se očekuje da će 2023. biti inovacije i digitalizacija kao najistaknutije teme u cijelom području.

 

Kultni logotip 50. obljetnice pratit će nas tijekom sljedećih mjeseci i intenzivno će se koristiti na svim digitalnim kanalima, kao i na CEV-ovim događajima i natjecanjima kako bismo proslavili nasljeđe koje smo naslijedili od utemeljitelja europske odbojke, kao i kontinuirano težnji izvrsnosti, napretku i modernizaciji koju dijeli trenutno vodstvo!

 

Dok želimo sretan zlatni jubilej CEV-u i zahvaljujemo svima koji su uzdigli sport do tako neslućenih visina, možemo se veseliti uistinu posebnoj godini ispunjenoj uzbudljivim trenucima i najboljim što europska odbojka može ponuditi navijačima, igračima, medijima  i prijateljima!

 

Izvor: CEV

 

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top