Odbojka na pijeskuKamp odbojke na pijesku za rekreativce

17/04/2023

Za sve ljubitelje aktivnog godišnjeg odmora, sunca, mora i odbojke na pijesku, od 28.05.2023 do 03.06.2023 u Novalji će se održat VolleySoul kamp odbojke na pijesku za odrasle.

Kamp je namijenjen svima, od početnika do profesionalaca. Cilj kampa je podizanje razine odbojkaških vještina i taktike uz puno zabave i druženja. Sudionike očekuje 2h treninga na dan, popodnevni turnir prilagođen svim razinama s nagradama za najbolje, veliki završni turnir s nagradama za najbolje, slobodno korištenje zabavnih igara poput cornhole-a, spikeball-a, crossnet-a, stolnog tenisa i  organizirana večernja zabava (karaoke, kvizovi, beer pong turnir, cornhole turnir…). Broj sudionika kampa je ograničen na 32.

Pod imenom VolleySoul kriju se dugogodišnji igrači odbojke na pijesku s trenerskim iskustvom Josip Pribanić i Maja Skorin, koji su trenerski tim pojačali Matkom Čulinom koji je, između ostalog, začetnik rekreativnih treninga odbojke na pijesku u Hrvatskoj. Partneri kampa su Klub odbojke na pijesku Siget te Hostel Zrće u Novalji. Informacije o trenerima i kampu možete pronaći na Instagram profilu myvolleysoul.

 

Sve detalje vezane za organizaciju i prijavu možete naći u prilogu.

Zakoračite u ljeto prije drugih i provedite aktivan odmor na kampu odbojke na pijesku!

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top