AktualnoReprezentacijeTurnir MEVZA U19 za odbojkašice i odbojkaše u Mariboru

07/07/2023

Ovog vikenda, od petka 7. srpnja, do nedjelje 9. srpnja, u Mariboru je na rasporedu turnir za odbojkašice i odbojkaše u okviru Srednjeeuropske MEVZA lige, za kategoriju U19. Sjajna je to priprema za hrvatsku juniorsku U19 selekciju koju početkom kolovoza u Osijeku očekuje Svjetsko prvenstvo. Njihov izbornik Saša Ivanišević ističe kako će turnir iskoristiti da vidi trenutno stanje u ekipi, nakon prvog dijela odrađenih priprema te da mu rezultat definitivno nije primaran.

Kod odbojkaša, na ovom MEVZA turniru nastupit će zapravo kadetska U17 reprezentacija, pojačana s tri juniora, koja je već desetak dana na pripremama u Nedelišću pod izborničkom paskom Tomislava Ćoškovića.

Odbojkašice su i inače na pripremama za SP u Mariboru, gdje će krajem mjeseca nastupiti na EYOF-u, također u Mariboru.

Natjecanja u MEVZA-i startaju u petak 7. srpnja, na dva terena, kada naše obje selekcije igraju najprije protiv izabrane vrste Slovenije u 11.00 sati, a potom ih od 17.00 očekuju okršaji s Austrijom.

Sutradan, u subotu 8. srpnja, od 11.00 suparnici su nam u obje konkurencije Česi, a od 17.00 Mađari. Turnir završava u nedjelju 9. srpnja kada naše obje selekcije od 15.00 sati igraju protiv odbojkašica i odbojkaša Slovačke.

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top