Domaća natjecanjaNovi koncept Superlige i pravi odbojkaški derbi podigli Slavoniju na noge

03/02/2024

VIŠE OD TISUĆU GLEDATELJA SVJEDOČILO ODLIČNOJ UTAKMICI MOK MARSONIA I MOK MURSA OSIJEK

Prepune tribine, sjajna atmosfera, napete sportske minute i odličan novi koncept Superlige u Sportskoj dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu siguran su pokazatelj da hrvatska odbojka polako, ali sigurno pronalazi svoj put prema popularnosti. U odličnoj utakmici, koju su odigrali MOK Marsonia i MOK Mursa Osijek, gledatelji su uživali do posljednje minute, a rezultatom 3:2 (22:25, 25:18, 25:21, 19:25, 15:12) pobjedu je naposljetku odnio domaćin Marsonia.

 

Uz vrhunsku utakmicu Slavonci su ujedno po prvi put upoznali i novi koncept Superlige koji je pokrenuo Hrvatski odbojkaški savez. Odlična motivacijska glazba te brojna iznenađenja, samo su neki od noviteta koji su upotpunili ovaj pravi derbi, a radi kojih u dvoranama diljem Hrvatske ove sezone s veseljem sve više pratimo odbojkašku Superligu.

 

Posebnu pažnju zaokupila je i nova maskota Volleo koji se tijekom dana družio s građanima Slavonskog Broda na gradskoj tržnici, a nakon toga brojnim šalama, plesom, druženjem i fotografiranjem zabavljao posjetitelje utakmice.

 

„U ovoj utakmici priuštili smo svojevrsni „triler“. Od početka je bila odlična atmosfera stoga želim pohvaliti Hrvatski odbojkaški savez za odličan novi koncept Superlige. Hvala svima koji su došli i bili nam vjetar u leđa kada je trebalo.“- istaknuo je igrač MOK Marsonia Davor Bogdanović.

 

Za MOK Marsonia igrali su: Filip Vrhovac, Josip Šokčević, Ivan Pejanović, Bruno Orešković, Edin Mehić, Luka Kraljević, Mislav Karačić, Matko Grgić, Ante Grgić, Ivan Đorđević, Leo Dakić Marelja, Josip Budim, Davor Bogdanović i Belmin Begić. Trener momčadi je Miloš Živanović.

 

„Čestitam momčadi Marsonie koja je u ključnim trenutcima možda više pokazala da više želi pobjedu. Već neko vrijeme se mučimo s ozljedama i bolestima pa je ova utakmica možda i rezultat toga. Vjerujem da ćemo se ubrzo vratiti u naš ritam, već u srijedu imamo novu utakmicu i idemo po novu pobjedu. Atmosfera na utakmici bila je sjajna, došlo je jako puno publike što je odlično za hrvatsku odbojku i Superligu, da raste na popularnosti.„– istaknuo je igrač MOK Mursa Osijek Gabrijel Ivančić.

 

Za MOK Mursa Osijek igrali su: Michal Marszalek, Danilo Vuković, Paul Viloria Marquez , Tibor Verasto, Gabriel Šunjo, Dino Šoš, Lovro Škugor, Sten Perillus, Gabrijel Ivančić, Ante Giljanović, Ivan Đirlić, Kristijan Bečeheli i Ivan Dugandžić. Trener momčadi je Mario Teppert.

 

Sve informacije o nadolazećim utakmicama Superlige možete pronaći na www.hos-cvf.hr

 

Živim odbojku

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top