OstaloMaribor domaćin MEVZA Final Foura za žene: NOVA KBM MARIBOR pokušat će iznenaditi protivnike

12/02/2024

Nakon nekog vremena, Maribor, Slovenija, odabran je kao prestižni domaćin MEVZA Final 4 turnira u ženskoj odbojci u ožujku 2024. godine. Završno natjecanje će se održati 2. i 3. ožujka.

Ekipe koje su se kvalificirale za Final 4 su HAOK MLADOST ZAGREB, SWIETELSKY BEKESCSABA, OK CALCIT KAMNIK i OK NOVA BRANIK KBM MARIBOR.

„Još jedna sezone MEVZA lige se bliži kraju. Možemo biti zadovoljni viđenim te nam je drago da smo dobili neke nove klubove u ligi kao što je DINAMO ZAGREB. Ovim putem se nadam će se sljedeće sezone priključiti i predstavnici iz Slovačke, a bilo bi lijepo kada bi se iz Mađarske pridružili i VASASS te još pokoji klub, s obzirom na to da je odbojka u Mađarskoj u velikoj ekspanziji. Ovim putem bih htio najaviti da će MEVZA sljedeće sezone prije početka lige organizirati MEVZA turnir prvaka svih članica MEVZA asocijacije. Iz godine u godine želimo provesti unaprijeđene ideje odbojke u regiji, a nadam se da ćemo uspjeti završiti pregovore s generalnim sponzorom lige“, izjavio je MEVZA sportski direktor Frane Žanić.

Raspored turnira je ispunjen intenzivnim dvobojima, počevši s polufinalnim utakmicama u subotu, 2. ožujka. Prva polufinalna utakmica počet će u 15:30 po lokalnom vremenu, u kojoj će se susresti HAOK MLADOST ZAGREB i SWIETELSKY BEKESCSABA. Nakon toga, u 18:00, navijači mogu pratiti drugu polufinalnu utakmicu između OK CALCIT KAMNIK i OK NOVA BRANIK KBM MARIBOR.

Dok se natjecanje zahuktava, nedjelja, 3. ožujka, bit će rezervirana za borbu za treće mjesto u 14:30 po lokalnom vremenu, nakon čega slijedi dugo iščekivana finalna utakmica u 17:00, gdje će se dva najbolja tima boriti za naslov prvaka.

Nakon finalne utakmice, održat će se dodjela nagrada kako bi se okrunila najbolja tri tima na turniru. Igrači, treneri i navijači okupit će se kako bi proslavili postignuća sportaša i prepoznali njihovu predanost i teški rad tijekom cijelog natjecanja u ovoj sezoni.

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top