AktualnoReprezentacijePred hrvatskim su reprezentativkama dva trening ogleda sa Slovenijom

09/05/2024

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija, koja se 22. travnja okupila u krnjem sastavu u Mariboru, u međuvremenu je popunila svoje redove. Kako su završavale svoje klupske obveze tako su se naše odbojkašice priključivale pripremama, pa sada izbornik Igor Arbutina na dispoziciji ima 15 igračica.

»Sve igračice koje su bile na našem popisu i koje su se ranije odazvale su tu. Radimo jako dobro i stvarno mogu reći da sam izuzetno zadovoljan s njihovim ponašanjem i odnosom prema treninzima«, kazao je naš novi izbornik, dodajući ponešto i o nastavku priprema:

»Nakon ovih treninga u Mariboru, u četvrtak i petak imamo dogovorene dvije zatvorene trening utakmice sa Slovenijom u Kranjskoj gori. To neće biti klasične utakmice, već trening-susreti na određeni broj setova, što mi u ovoj fazi priprema čak i odgovara. Nakon toga krećemo za Zagreb, subota će biti slobodna, a od nedjelje kreće ’operacija Osijek’. Naime, idemo u Osijek gdje ćemo nastaviti s radom, jer nas tamo očekuje i prvi susret Zlatne skupine Europske lige, 17, svibnja protiv Azerbajdžana i dva dana kasnije sa Slovačkom. Poslije prvog turnira u Osijeku još slijede dva, u Belgiji i Španjolskoj. Dakle, za sada ide sve prema zacrtanom planu i programu«, zadovoljno će na kraju reći izbornik hrvatske ženske reprezentacije Igor Arbutina.

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top