Vijesti

OSTALO
1. 12. 2018.

Vladimir Janković - dobitnik Državne nagrade za sport Franjo Bučar za životno djelo

  Državna nagrada za sport "Franjo Bučar", koja je osnovana 1991. godine, najviše je priznanje koje Republika Hrvatska dodjeljuje za iznimna postignuća (...)

OSTALO
1. 12. 2018.

NASTAVLJAJU SE RADNI SASTANCI PREDSTAVNIKA HRVATSKOG ODBOJKAŠKOG SAVEZA I KLUBOVA

  Nakon uspješnih radnih sastanaka predstavnika Hrvatskog odbojkaškog saveza i klubova u Splitu i Osijeku, održani su još sastanci (...)

OSTALO
26. 11. 2018.

1.MEĐUNARODNI ADVENTSKI TURNIR U ODBOJCI ZA REKREATIVCE I REKREATIVKE „ZAGREB 2018.“

  Akademski odbojkaški klub Mladost – veterani organizira 1. Međunarodni adventski turnir u odbojci za rekreativce i rekreativke 22. prosinca (...)

OSTALO
21. 11. 2018.

Produžen natječaj za voditelje odbojke

  Hrvatski institut za kineziologiju u suradnji s Hrvatskim odbojkaškim savezom produžuje datum prijava po Pozivu na upis, radi povećanog interesa (...)

OSTALO
17. 11. 2018.

DODIJELJENO PRIZNANJE HRVATSKOM ODBOJKAŠKOM SAVEZU

  Na 36. FIVB svjetskom kongresu, koji se održava u Cancunu, Mexico od 15.-16. studenog dodijeljene su nagrade. Hrvatski odbojkaški savez dobio (...)

OSTALO
16. 11. 2018.

Povremena nedostupnost web-sjedišta HOS-a

U proteklima danima web-sjedišta Hrvatskog odbojkaškog saveza opterećena su značajno više no što je to uobičajeno. Značajno (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem