Vijesti

OSTALO
7. 10. 2019.

Hrvatski odbojkaški savez na trećem sastanku projekta BIGG4VB u Varšavi

  U sklopu Erasmus+ Sport projekta pod nazivom “Better incorporation of good governance principles for better volleyball success”, BIGG4VB, (...)

SUPERLIGA
3. 10. 2019.

Zagrebačka Mladost vraća se na europsku scenu

  Na današnjoj konferenciji za medije, aktualni prvaci Hrvatske, HAOK Mladost Zagreb, službeno su najavili novu sezonu i pokazali zavidnu infrastrukturu (...)

OSTALO
7. 10. 2019.

Tajana Kramar Šandl sudjelovala na CEV-ovom prestižnom sudačkom seminaru u Skoplju

  5. listopada 2019. u sjeverno-makedonskom Skoplju, naša renomirana sutkinja Tajana Kramar Šandl sudjelovala je na sudačkom seminaru u organizaciji (...)

OSTALO
18. 9. 2019.

Hrvatski odbojkaški savez predstavljen na prestižnom summitu u Katru

  Od 16. do 17. rujna, glavni grad Katra, Doha, bio je poprište međunarodnog summita SIGA, Sports Integrity Global Alliance, gdje je delegacija (...)

DOMAĆA NATJECANJA
5. 10. 2019.

Prvog vikenda u listopadu održava se sudački seminar za sezonu 2019/2020

  5. i 6. listopada 2019. održava se seminar za sve suce i delegate Superlige, 1. lige i 1. B lige u Vrsaru, u hotelu Pineta.

OSTALO
27. 9. 2019.

Milan Rajković prvi sudac u povijesnoj pobjedi Slovenije nad Poljskom

  Nakon 6 odsuđenih susreta Europskog prvenstva u Ljubljani, u ulozi prvog i drugog suca, Milan Rajković dijelio je pravdu u polufinalu Europskog prvenstva, (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem