Vijesti

ODBOJKA NA PIJESKU
7. 7. 2019.

OKRUNJENI NOVI KRALJEVI I KRALJICE PAŠMANA

Sara Radanović i Andrea Čanković, te Filip Silić i Ivan Zeljković okrunili su se titulom pobjednika prvog turnira u nizu (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
28. 6. 2019.

POČINJE PRVENSTVO HRVATSKE U ODBOJCI NA PIJESKU

  IGRAT ĆE SE OD PAŠMANA DO ĐURĐEVCA, PRIJAVITI SE MOGU SVI LJUBITELJI ODBOJKE! Vrući dani znače da je došlo vrijeme za sezonu (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
1. 7. 2019.

HRVATSKA U20 REPREZENTACIJA ODBOJKE NA PIJESKU RANO ZAVRŠILA NASTUP NA EUROPSKOM PRVENSTVU U ŠVEDSKOJ

  Mladi hrvatski reprezentativci i reprezentativke na Europskom prvenstvu U20 u Göteborgu oprostili su se od natjecanja već nakon grupne faze.

ODBOJKA NA PIJESKU
22. 6. 2019.

NOVA SEZONA ODBOJKE NA PIJESKU POČINJE NA OTOKU PAŠMANU

  Nova sezona Pojedinačnog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku kreće na novoj lokaciji, na otoku Pašmanu, 5. - 7. srpnja 2019.

ODBOJKA NA PIJESKU
5. 7. 2019.

Raspored utakmica Pojedinačnog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku za turnir na Pašmanu

Objavljen raspored parova u muškoj i ženskoj konkurenciji za turnir na Pašmanu na Prvenstvu Hrvatske u odbojci na pijesku.

ODBOJKA NA PIJESKU
3. 7. 2019.

Održan drugi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku

  U subotu, 29. lipnja na pješčanim terenima na malom jarunskom jezeru održan je drugi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku. Nastupilo (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem