Vijesti

OSTALO
12. 9. 2019.

Počinje Europsko prvenstvo za odbojkaše

  Od 12. do 29. rujna održat će se Europsko prvenstvo za odbojkaše u Belgiji, Francuskoj, Nizozemskoj i Sloveniji. Među 24 reprezentacije koje (...)

OSTALO
9. 9. 2019.

Reprezentativke Srbije na tronu Europe

  Reprezentativke Srbije protutnjale su Europskim prvenstvom bez poraza i time došla do svoje ukupno treće, nakon 2011. i 2017., titule prvakinja (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
9. 9. 2019.

Sara i Valentina zavladale prvenstvom Hrvatske u odbojci na pijesku

  Nakon Pašmana, Đakova, Ičića i Đurđevca, završnica prvenstva Hrvatske stigla je i do zagrebačkog Vrapča, gdje su od 6. - 8. rujna (...)

OSTALO
11. 9. 2019.

Objavljen poziv za upis polaznika u program osposobljavanja za voditelja/icu odbojke

  U suradnji Hrvatskog instituta za kineziologiju, Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i Hrvatskog odbojkaškog saveza objavljuje se POZIV za (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
8. 9. 2019.

Krema hrvatske odbojke na pijesku otvorila terene zagrebačkog Vrapča

  Od 6. do 8. rujna novoizgrađeni vrhunski tereni u Vrapču bili su poprište ogleda najboljih pjeskaša i pjeskašica iz cijele regije. (...)

OSTALO
6. 9. 2019.

U Zadru održan prvi regionalni trenerski seminar za regiju Jug

  Tijekom minulog vikenda, u nedjelju 1. rujna, u Zadru je održan prvi regionalni seminar za trenere za regiju Jug. Seminar je održan u organizaciji Hrvatskog (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem