Vijesti

OSTALO
13. 2. 2019.

Održan Erasmus+: Sport INFO dan i stručna radionica

  U Zagrebu je 11. veljače 2019. godine održan INFO dan i stručna radionica za potencijalne prijavitelje na projekte Erasmus+: Sport.

OSTALO
12. 2. 2019.

DODJELA GODIŠNJIH NAGRADA 2018 ZA SPORT - GRAD UMAG

  Na prigodnoj svečanosti u dvorani umaškog kazališta, himnom Republike Hrvatske i svečane pjesme Krasna zemljo Istra mila, u izvedbi zbora (...)

OSTALO
7. 2. 2019.

USKORO IMAMO RAZGOVORE O REGINALNOJ LIGI, A U IDUĆE TRI GODINE PLANIRAMO SE USELITI U NACIONALNI CENTAR - rekao je predsjednik odbojkaškog saveza i najavio planove

Veliki intervju s predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Antom Bakovićem, o tome kako su u godinu i pol anulirani veliki dugovi Saveza, što je sve (...)

DOMAĆA NATJECANJA
7. 2. 2019.

KVALIFIKACIJE ZA POPUNU SUPERLIGE – termini odigravanja

  Hrvatski odbojkaški savez  sukladno Propisniku natjecanja Prvih hrvatskih odbojkaških liga, Superlige, Prve Lige i 1.B lige za natjecateljsku (...)

OSTALO
6. 2. 2019.

CroVolley – NACIONALNI RAZVOJNI KAMP ZA MLADE ODBOJKAŠICE I ODBOJKAŠE

  Već treću godinu za redom Hrvatski odbojkaški savez organizira CroVolley nacionalni kamp.

OSTALO
4. 2. 2019.

5. Turnir „Grobnik Volleyball“

  U subotu, 2. veljače 2019. Muški odbojkaški klub “Grobničan“ i  Odbojkaški savez Primorsko-goranske županije (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem