Vijesti

HRVATSKA
29. 5. 2019.

DOMINACIJA HRVATSKIH REPREZENTATIVACA U VARAŽDINU

  Drugo kolo europske Zlatne lige, prvo pred domaćom publikom, odbojkaši Hrvatske odigrali su protiv reprezentacije Estonije, upisavši veliku (...)

HRVATSKA
28. 5. 2019.

SENIORSKE REPREZENTACIJE SUTRA U VARAŽDINU IGRAJU DRUGO KOLO EUROPSKE ZLATNE LIGE

  Hrvatske odbojkaške reprezentacije, 29. svibnja u Varaždinu, igraju prve domaće utakmice europske Zlatne lige, protivnici su im reprezentacije (...)

DOMAĆA NATJECANJA
27. 5. 2019.

IZVLAČENJE GRUPA ZA ZAVRŠNICU PRVENSTVA HRVATSKE ZA KADETKINJE

  U srijedu, 29. svibnja u 11 sati, održati će se izvlačenje grupa za završnicu prvenstva Hrvatske za kadetkinje, koja će se održati u Osijeku (...)

HRVATSKA
25. 5. 2019.

In memoriam Miroslav Aksentijević

  U velikoj nevjerici i s neizmjernom tugom javljamo svim našim odbojkaškim prijateljima da se danas ugasio jedan veliki odbojkaški (...)

HRVATSKA
25. 5. 2019.

HRVATSKI REPREZENTATIVCI BLIZU POBJEDE NA OTVARANJU ZLATNE LIGE U NIZOZEMSKOJ

  U prvom kolu europske Zlatne lige hrvatske reprezentativce dočekala je reprezentacija Nizozemske u punoj dvorani “Omnisport” u Apeldoornu, (...)

DOMAĆA NATJECANJA
23. 5. 2019.

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU GODIŠNJEG TRENERSKOG SEMINARA ZA NATJECATELJSKU SEZONU 2019.

  Ovim putem obavještavamo Vas da će se godišnji trenerski seminar za natjecateljsku sezonu 2019/2020 održati 22. i 23. lipnja 2019. (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem