Vijesti

ODBOJKA NA PIJESKU
14. 5. 2019.

Zaigraj i ti odbojku na pijesku!

  Uz slogan „Zaigraj i ti odbojku na pijesku uz dvostruke prvake Hrvatske“ zagrebački Klub odbojke na pijesku Siget poziva sugrađane (...)

HRVATSKA
13. 5. 2019.

SENIORKE ZAPOČELE S PRIPREMAMA U VARAŽDINU

  Nakon seniorske muške reprezentacije, koja je započela s pripremama prije dva tjedna, danas su se u Varaždinu okupile seniorke.

DOMAĆA NATJECANJA
13. 5. 2019.

ZAVRŠENO PRVENSTVO HRVATSKE U MALOJ I MINI ODBOJCI

  Grad Rovinj ponovno je bio domaćin Prvenstva Hrvatske u maloj i mini odbojci, gdje je od 10. do 12. svibnja nastupilo čak 50 ekipa. Na prvenstvu u maloj (...)

HRVATSKA
8. 5. 2019.

HRVATSKE REPREZENTACIJE NAJAVLJUJU VRHUNSKU EUROPSKU ODBOJKU U VARAŽDINU

  Hrvatska i Varaždin idućih će tjedana biti domaćini vrhunskoj europskoj odbojci. Hrvatske ženska i muška reprezentacija igraju čak šest (...)

HRVATSKA
7. 5. 2019.

HRVATSKI ODBOJKAŠKI SAVEZ ORGANIZIRA FIVB LEVEL 1 TRENERSKI SEMINAR U HRVATSKOJ

  Prvi put u Hrvatskoj, Hrvatski odbojkaški savez organizirati će FIVB Coaches Course Level 1, seminar za odbojkaške trenere, koji će se (...)

DOMAĆA NATJECANJA
6. 5. 2019.

ZAVRŠENO PRVENSTVO HRVATSKE ZA JUNIORKE I JUNIORE

U Rovinju je od 2.-4. svibnja održano prvenstvo Hrvatske za juniorke i juniore za sezonu 2018/2019. Mlade odbojkašice (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem