Vijesti

HRVATSKA
8. 5. 2019.

HRVATSKE REPREZENTACIJE NAJAVLJUJU VRHUNSKU EUROPSKU ODBOJKU U VARAŽDINU

  Hrvatska i Varaždin idućih će tjedana biti domaćini vrhunskoj europskoj odbojci. Hrvatske ženska i muška reprezentacija igraju čak šest (...)

HRVATSKA
7. 5. 2019.

HRVATSKI ODBOJKAŠKI SAVEZ ORGANIZIRA FIVB LEVEL 1 TRENERSKI SEMINAR U HRVATSKOJ

  Prvi put u Hrvatskoj, Hrvatski odbojkaški savez organizirati će FIVB Coaches Course Level 1, seminar za odbojkaške trenere, koji će se (...)

DOMAĆA NATJECANJA
6. 5. 2019.

ZAVRŠENO PRVENSTVO HRVATSKE ZA JUNIORKE I JUNIORE

U Rovinju je od 2.-4. svibnja održano prvenstvo Hrvatske za juniorke i juniore za sezonu 2018/2019. Mlade odbojkašice (...)

HRVATSKA
29. 4. 2019.

HRVATSKA MUŠKA SENIORSKA REPREZENTACIJA ZAPOČELA S PRIPREMAMA

  Hrvatska muška seniorska reprezentacija danas, 29. travnja otputovala je u Maribor na pripreme za  CEV European Golden League, koja se igra (...)

DOMAĆA NATJECANJA
29. 4. 2019.

IZVLAČENJE GRUPA ZA ZAVRŠNICU JUNIORSKOG PRVENSTVA HRVATSKE

  Sutra, 30. travnja 2019. godine u 12 sati u prostorijama Hrvatskog odbojkaškog saveza biti će izvlačenje grupne faze završnice juniorskog (...)

HRVATSKA
27. 4. 2019.

INTERVJU S IZBORNIKOM MUŠKE SENIORSKE REPREZENTACIJE

  Talijanski odbojkaški stručnjak (54) Emanuele Zanini s bogatim iskustvom rada u mnogim klubovima i nekoliko država, poznat kao radoholičar, (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem