Vijesti

OSTALO
19. 7. 2019.

Školovana druga generacija voditelja odbojke na Hrvatskom institutu za kineziologiju

  Nakon odslušanih sadržaja iz općeg dijela programa i predmeta specijalnosti sa zadovoljstvom možemo objaviti da je školovana i druga (...)

OSTALO
17. 7. 2019.

OBAVIJEST O DODJELI MJESTA STUDENTIMA - KATEGORIZIRANIM SPORTAŠIMA U STUDENTSKIM DOMOVIMA 2019/2020

  Središnji državni ured za šport izdao je obavijest za dodjelu mjesta studentima - kategoriziranim sportašima (redovitim studentima (...)

HRVATSKA
1. 7. 2019.

HRVATSKE ODBOJKAŠICE ČETVRTE NA FIVB CHALLENGER KUPU

  Ženska odbojkaška reprezentacija Hrvatske se s Challenger Kupa vraća s osvojenim četvrtim mjestom. U utakmici za broncu slavila je Argentina (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
1. 7. 2019.

HRVATSKA U20 REPREZENTACIJA ODBOJKE NA PIJESKU RANO ZAVRŠILA NASTUP NA EUROPSKOM PRVENSTVU U ŠVEDSKOJ

  Mladi hrvatski reprezentativci i reprezentativke na Europskom prvenstvu U20 u Göteborgu oprostili su se od natjecanja već nakon grupne faze.

HRVATSKA
30. 6. 2019.

KANADA BOLJA OD HRVATSKE U POLUFINALU FIVB CHALLENGER KUPA

  SLIJEDI UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO S ARGENTINOM Hrvatske odbojkašice izgbile su od Kanade u polufinalu FIVB Challenger kupu koji se igra (...)

HRVATSKA
27. 6. 2019.

HRVATSKE ODBOJKAŠICE POBJEDOM OTVORILE FIVB CHALLENGER CUP

  Izvrsne sportske vijesti stižu iz Južne Amerike. Hrvatske odbojkaške reprezentativke pobjedom su otvorile nastup na ovogodišnjem FIVB (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem