Vijesti

HRVATSKA
29. 8. 2019.

Hrvatska u osmini finala Europskog prvenstva

  U svom posljednjem nastupu u skupini C, hrvatske odbojkašice slavile su protiv domaćina Mađarske i time osigurale osminu finala Europskog prvenstva.

HRVATSKA
28. 8. 2019.

Hrvatska na korak do nastupa u drugom krugu Europskog prvenstva

  Nakon bolnog poraza od Nizozemki, hrvatske odbojkašice vratile su se na pobjedničke staze, porazivši Rumunjsku u četvrtom kolu skupine (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
27. 8. 2019.

Na terenima zagrebačkog Jaruna održano Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku za mlađe dobne kategorije

  Proteklog vikenda, na terenima zagrebačkog Jaruna, održano je državno prvenstvo za mlađe dobne kategorije u odbojci na pijesku. Veliki broj ekipa (...)

HRVATSKA
26. 8. 2019.

Hrvatska nemoćna protiv jake Nizozemske

  Nakon četiri osvojena boda u prva dva susreta Europskog prvenstva u Budimpešti, u trećem kolu skupine C hrvatske odbojkašice ostale su (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
26. 8. 2019.

Podno zidina Starog grada u Đurđevcu odigran je četvrti u nizu turnir Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku

  24. - 25. kolovoza, grad Đurđevac ugostio je četvrti u nizu turnir Otvorenog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku 2019., na terenima Starog grada (...)

HRVATSKA
24. 8. 2019.

Hrvatska uvjerljivo savladala reprezentaciju Estonije

Nakon poraza u prvom kolu protiv Azerbajdžana, hrvatske reprezentativke ubacile su u višu brzinu protiv debitantica Estonije, upisavši (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem