Vijesti

HRVATSKA
9. 1. 2019.

Sjajne odbojkašice upisale u Tirani šestu pobjedu

  Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacvija završila je kvalifikacije za Europsko prvenstvo s maksimalnim brojem bodova ostvarivši (...)

HRVATSKA
8. 1. 2019.

HRVATSKA U17 REPREZENTACIJA DANAS PUTUJE U MARIBOR

  Hrvatska muška U17 reprezentacija nakon trodnevnih mini priprema u Zagrebu, danas 08. siječnja putuje u Maribor na turnir MEVZE.

HRVATSKA
6. 1. 2019.

PORTUGAL PONOVNO PREJAK ZA HRVATSKU

  Hrvatska odbojkaška reprezentacija poražena je na gostovanju od Portugalu u pretposljednjem kvalifikacijskom susretu te se oprostila od plasmana (...)

HRVATSKA
5. 1. 2019.

HRVATSKA POTVRDILA PRVO MJESTO U SKUPINI

  Pred 500-tinjak gledatelja u Domu odbojke na Savi, Hrvatska ženska reprezentacija stigla je u petoj utakmici do pete pobjede u kvalifikacijama za Europsko (...)

HRVATSKA
3. 1. 2019.

HRVATSKA ŽENSKA SENIORSKA REPREZENTACIJA ZAPOČELA S PRIPREMAMA

  Hrvatska ženska seniorska reprezentacija danas, 03. siječnja u Zagrebu započela je s pripremama za preostale dvije utakmice europskih kvalifikacija.

HRVATSKA
3. 1. 2019.

HRVATSKA U15 REPREZENTACIJA OKUPILA SE NA PRIPREMAMA ZA MEVZU

  Hrvatska U15 reprezentacija okupila se danas 03. siječnja u Hotelu I pred odlazak na MEVZA turnir, koji će se igrati od 09.-13. siječnja u Puchovu, (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem