Vijesti

HRVATSKA
27. 4. 2019.

INTERVJU S IZBORNIKOM MUŠKE SENIORSKE REPREZENTACIJE

  Talijanski odbojkaški stručnjak (54) Emanuele Zanini s bogatim iskustvom rada u mnogim klubovima i nekoliko država, poznat kao radoholičar, (...)

HRVATSKA
27. 4. 2019.

Zlatna medalja koja se pamti

  Na današnji dan prije 16 godina, kadetska reprezentacija učinila je ponosnom cijelu hrvatsku odbojkašku javnost. Tog dana, sinergijom igračica (...)

DOMAĆA NATJECANJA
26. 4. 2019.

ZAVRŠENO DRŽAVNO PRVENSTVO ZA MLAĐE KADETKINJE I MLAĐE KADETE

  U Rovinju se od 23.-25. travnja održavalo Državno prvenstvo za mlađe kadetkinje i kadete. Na prvenstvu su sudjelovale 24 ženske ekipe i 11 muških (...)

DOMAĆA NATJECANJA
26. 4. 2019.

ODBOJKAŠI ZAGREBAČKE MLADOSTI POBJEDNICI KUPA HRVATSKE

  Odbojkaši Mladosti pobjednici su Kupa Hrvatske, a do trofeja su došli uvjerljivom pobjedom nad Mladost Ribola Kaštela rezultatom (...)

DOMAĆA NATJECANJA
25. 4. 2019.

Odbojkašice zagrebačke Mladosti pobjednice Kupa Snježane Ušić

  Odbojkašice HAOK Mladost pobjednice su Kupa Hrvatske te su na taj način uz prvenstvo Hrvatske osigurale dvostruku krunu. Mladostašice su (...)

HRVATSKA
19. 4. 2019.

JUNIORKE I JUNIORI OTPUTOVALI NA TURNIR U PORDENONE

  Danas 19. travnja u 8 sati naša ženska i muška juniorska reprezentacija otputovale su na turnir u Pordenone, Italija.


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem