Vijesti

DOMAĆA NATJECANJA
26. 2. 2019.

'Malene' iz Kaštela: Kada nešto volite, kada ste disciplinirani i imate dobru ekipu, sve je lako

  Smiješi se medalja odbojkašicama "Kaštela" u nadmetanju Superlige, što bi za "malene" kako im tepaju njihovi mještani, (...)

OSTALO
19. 2. 2019.

Poziv na tribinu za sportsku javnost: "Mentalno zdravlje sportaša"

  Sekcija za psihologiju sporta i tjelesnog vježbanja Hrvatskog psihološkog društva i Kineziološki fakultet u Zagrebu pozivaju sve (...)

OSTALO
18. 2. 2019.

3. rekreativni odbojkaški turnir "Odbojka u srcu"

  U Slavonskom Brodu u organizaciji sportsko rekreativne udruge "Živim sport", odigran je 3. rekreativni odbojkaški turnir u odbojci za žene "Odbojka (...)

OSTALO
17. 2. 2019.

ZAPOČEO PROJEKT BIGG4VB

  Projekt pod nazivom Better incorporation of good governance principles for better volleyball success,  u sklopu Projekta ERASMUS+ (...)

OSTALO
13. 2. 2019.

Održan Erasmus+: Sport INFO dan i stručna radionica

  U Zagrebu je 11. veljače 2019. godine održan INFO dan i stručna radionica za potencijalne prijavitelje na projekte Erasmus+: Sport.

OSTALO
12. 2. 2019.

DODJELA GODIŠNJIH NAGRADA 2018 ZA SPORT - GRAD UMAG

  Na prigodnoj svečanosti u dvorani umaškog kazališta, himnom Republike Hrvatske i svečane pjesme Krasna zemljo Istra mila, u izvedbi zbora (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem