Vijesti

DOMAĆA NATJECANJA
8. 3. 2018.

OK KITRO ODLIČAN PROTIV SVE BOLJE EKIPE OK NEBO

  U nedjelju 04. ožujka u Areni Varaždin odigrana je utakmica 15.kola prve B lige između ekipa OK Kitro Varaždin i Ok Nebo. Prvi set domaćin otvara (...)

DOMAĆA NATJECANJA
8. 3. 2018.

SLABO IZDANJE OK GORICE

  Vikend iza nas bio je loš za seniore OK Gorice, koji su se s dva gostovanja u prvenstvu vratili s isto toliko poraza. U subotu je OK Daruvar bio (...)

DOMAĆA NATJECANJA
7. 3. 2018.

RASPORED UTAKMICA DOIGRAVANJA ZA PRVAKA

Uslijed pomicanja kalendara ligaškog natjecanja (zbog nastupa naših nacionalnih selekcija na međunarodnoj sceni) Upravni odbor Hrvatskog odbojkaškog (...)

DOMAĆA NATJECANJA
7. 3. 2018.

PRVENSTVO REGIJE CENTAR ZA KADETE SEZONA 2017./2018.

  Nešto prije nego što je predviđeno, održan je četvrti turnir (okupljanje) za kadete koji je ujedno i posljednja stanica prije samog finala, (...)

HRVATSKA
7. 3. 2018.

KAKO IGRAJU NAŠE IGRAČICE I IGRAČI U INOZEMSTVU

Troje hrvatskih reprezentativaca igrati će u drugom krugu elitnog natjecanja LP. Samanta Fabris u posljednjoj utakmici prvog dijela LP protiv I.G. Novara postigla (...)

OSTALO
6. 3. 2018.

Obavijest o godišnjem financijskom izvještaju HOS-a za 2017. godinu

  Danas 06. ožujka 2018. godine objavljen je završni godišnji financijski izvještaj Hrvatskog odbojkaškog saveza za 2017. godinu. Financijski (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem