Vijesti

DOMAĆA NATJECANJA
18. 4. 2019.

IZVLAČENJE GRUPA ZAVRŠNICE MLAĐE KADETSKOG PRVENSTVA HRVATSKE

  Sutra, 19. travnja 2019. godine u 11 sati u prostorijama Hrvatskog odbojkaškog saveza biti će izvlačenje grupne faze završnice mlađe (...)

DOMAĆA NATJECANJA
17. 4. 2019.

IDUĆI TJEDAN ROVINJ POSTAJE CENTAR HRVATSKE ODBOJKE

  Rovinj će ovog travnja postati centar hrvatske odbojke. Finale Kupa Snježane Ušić za seniorke između HAOK Mladost i HAOK (...)

HRVATSKA
15. 4. 2019.

IZBORNICI ŽENSKE I MUŠKE SENIORSKE REPREZENTACIJE OBJAVILI ŠIRE POPISE ZA ZLATNU LIGU

  Hrvatska ženska i muška seniorska reprezentacija uskoro počinju s pripremama za Zlatnu europsku ligu, koja će se igrati od 25.05.-15.06. 2019. (...)

HRVATSKA
11. 4. 2019.

EMANUELE ZANINI NOVI JE IZBORNIK HRVATSKE MUŠKE SENIORSKE REPREZENTACIJE

  Upravni odbor Hrvatskog odbojkaškog saveza imenovao je Talijana Emanuele Zaninija na mjesto novog izbornika muške seniorske reprezentacije.

DOMAĆA NATJECANJA
9. 4. 2019.

Odbojkašice Plavog zmaja iz Duge Rese pobjednice 3. Nacionalne odbojkaške lige Sjever - skupina Jug

  Nakon samo jedne sezone provedene u trećem ligaškom društvu dugoreškim odbojkašicama je bilo dovoljno, da s pomlađenom ekipom, (...)

DOMAĆA NATJECANJA
9. 4. 2019.

FINALE KUPA MEĐIMURJA

  U finalnoj utakmici Kupa Međimurja odbojkaši Centrometala opravdali su ulogu favorita i s 3:0 pobijedili momčad Plavih iz Peklenice.


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem