Vijesti

HRVATSKA
13. 8. 2019.

Hrvatske reprezentativke otputovale u Tursku na Gloria Cup kao posljednju provjeru pred Europsko prvenstvo

  Od 15. do 17. kolovoza hrvatske reprezentativke nastupat će na pripremnom turniru “Gloria Cup 2019” u turskoj Antalyi, u organizaciji Gloria (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
12. 8. 2019.

Dominantne Sara Radanović i Valentina Vrbanc obranile naslov u Ičićima

  Od 9. - 11. kolovoza, najboljih 16 muških i ženskih parova iz cijele regije odmjerili su snage na Masters turniru u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
9. 8. 2019.

Ičići tradicionalno okupili najbolje odbojkaše i odbojkašice na pijesku iz cijele regije

Od 8. do 11. kolovoza KOP Opatija i Hrvatski odbojkaški savez već tradicionalno ugostili su najbolje “pjeskaše“ (...)

DOMAĆA NATJECANJA
7. 8. 2019.

IZVLAČENJE PAROVA SUPERLIGE, PRVE LIGE I PRVE B LIGE

  U petak 09. kolovoza  2019. godine u 11 sati u prostorijama Hrvatskog odbojkaškog saveza biti će izvlačenje parova Superlige, Prve lige (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
4. 8. 2019.

Srce Slavonije tri dana kucalo za odbojku

  Sara Radanović osvojila je i drugi po redu turnir Otvorenog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku u Đakovu, uz partnericu Valentinu Vrbanc, dok su (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
3. 8. 2019.

Grad Đakovo zadivio svijet odbojke na pijesku

  Drugi po redu turnir Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku pripao je gradu Đakovu, koji je sjajnim gostoprimstvom osvojio sve sudionike natjecanja (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem