Vijesti

OSTALO
7. 2. 2019.

USKORO IMAMO RAZGOVORE O REGINALNOJ LIGI, A U IDUĆE TRI GODINE PLANIRAMO SE USELITI U NACIONALNI CENTAR - rekao je predsjednik odbojkaškog saveza i najavio planove

Veliki intervju s predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Antom Bakovićem, o tome kako su u godinu i pol anulirani veliki dugovi Saveza, što je sve (...)

DOMAĆA NATJECANJA
7. 2. 2019.

KVALIFIKACIJE ZA POPUNU SUPERLIGE – termini odigravanja

  Hrvatski odbojkaški savez  sukladno Propisniku natjecanja Prvih hrvatskih odbojkaških liga, Superlige, Prve Lige i 1.B lige za natjecateljsku (...)

OSTALO
6. 2. 2019.

CroVolley – NACIONALNI RAZVOJNI KAMP ZA MLADE ODBOJKAŠICE I ODBOJKAŠE

  Već treću godinu za redom Hrvatski odbojkaški savez organizira CroVolley nacionalni kamp.

OSTALO
4. 2. 2019.

5. Turnir „Grobnik Volleyball“

  U subotu, 2. veljače 2019. Muški odbojkaški klub “Grobničan“ i  Odbojkaški savez Primorsko-goranske županije (...)

OSTALO
28. 1. 2019.

HAOK Mladost bez izgubljenog seta najbolja na 3. memorijalu Antuna Azenića Dede

  Hrvatski odbojkaški klub Gorica izvrsno je organizirao 3. memorijal Antuna Azenića Dede odigran u subotu u Gradskoj sportskoj dvorani. Na turniru (...)

OSTALO
28. 1. 2019.

POBJEDE UMAŠKIH EKIPA NA 11. UMAG OPEN 2019. MEĐUNARODNOM TURNIRU U ODBOJCI

  U subotu 26.01.2019. godine u Umagu održan je 11. UMAG OPEN 2019. za rekreativce i veterane u odbojci u muškoj i ženskoj konkurenciji.


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem