Vijesti

HRVATSKA
20. 2. 2018.

KAKO IGRAJU NAŠE IGRAČICE I IGRAČI U INOZEMSTVU

Na FF talijanskog Kupa koji se igrao prošlog vikenda Samanta Fabris (Imoco Volley Conegliano) osvojila je srebro. U finalu slavila je ekipa Novare, koja je (...)

OSTALO
19. 2. 2018.

U SARAJEVU POTPISAN SPORAZUM O SURADNJI HRVATSKOG ODBOJKAŠKOG SAVEZA, ODBOJKAŠKOG SAVEZA CRNE GORE I ODBOJKAŠKOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE

U Sarajevu je danas, 19. veljače u prostorijama Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine, potpisan sporazum o suradnji između Odbojkaškog saveza Bosne i (...)

OSTALO
19. 2. 2018.

OK KITRO JOŠ KVALITETNIJI U NASTAVKU SEZONE

Subota, 17. veljače 2018, 17:00 Arena Varaždin.  Ok Varaždin u utakmicu je ušao s odličnim servisom i prijemom što je rezultiralo brzim (...)

OSTALO
19. 2. 2018.

2. rekreativni turnir u odbojci za žene „Odbojka u srcu“

  U Slavonskom Brodu u OŠ Ivan Goran Kovačić, a u organizaciji Sportsko rekreativne udruge "Živim sport", održan je 2. rekreativni turnir u odbojci (...)

DOMAĆA NATJECANJA
19. 2. 2018.

MLAĐI KADETI MOK UMAG-CPM UMAGO NASTAVILI S POBJEDAMA I U ROVINJU

  U nedjelju 18. veljače s početkom u 13:00 h  u dvorani  Gimnasium u Rovinju u 5. kolu međužupanijske lige mlađih kadeta , MOK UMAG-CPM (...)

OSTALO
15. 2. 2018.

KINEZIOLOŠKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU, HRVATSKI INSTITUT ZA KINEZIOLOGIJU I HRVATSKI ODBOJKAŠKI SAVEZ POTPISALI SPORAZUM O SURADNJI

Danas, 15. veljače 2018. godine u prostorijama Hrvatskog odbojkaškog saveza potpisan je sporazum o suradnji Kineziološkog fakulteta sveučilišta (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem