Vijesti

DOMAĆA NATJECANJA
19. 3. 2018.

DVIJE NOVE POBJEDE MLAĐIH KADETA MOK UMAG-CPM UMAGO

  MLAĐI KADETI MOK UMAG-CPM UMAGO OSTVARILI ODLIČAN REZULTAT U ROVINJU, U KOLU MEĐUŽUPANIJSKE LIGE PROTIV OK GROBNIČANA I OK MLAKE IZ RIJEKE

OSTALO
18. 3. 2018.

Deseta obljetnica OK Jug II iz Osijeka

  OK Osijek Jug 2 osnovan je 2008. godine s ciljem razvoja i popularizacije sporta (odbojke) posebice među djecom Gradske četvrti Jug 2 i grada Osijeka.

DOMAĆA NATJECANJA
15. 3. 2018.

NAJMLAĐE KADETKINJE OK MEDVEŠČAK PRVAKINJE REGIJE CENTAR U MINI ODBOJCI

  Na prvenstvu regije Centar za najmlađe kadetkinje u mini odbojci koje je u nedjelju 11. ožujka 2018. godine održano u Bjelovaru najbolje su bile mini (...)

DOMAĆA NATJECANJA
15. 3. 2018.

MALA ODBOJKA

  Sinoć je u dvorani “Mihajlo Prezelj – Mitila” na Dubovcu odigrana završnica Prvenstva Karlovačke županije u Maloj odbojci (...)

OSTALO
15. 3. 2018.

14. ODBOJKAŠKI TURNIR GRADA POŽEGE

  U Sportskoj dvorani "Tomislav Pirc" u Požegi održan je 14. Odbojkaški turnir Grada Požege u organizaciji Požeškog športskog saveza (...)

HRVATSKA
13. 3. 2018.

KAKO IGRAJU NAŠE IGRAČICE I IGRAČI U INOZEMSTVU

Uspješan tjedan naših reprezentativaca. Završen je ženski i muški FF MEVZA kupa. Najuspješnija je bila Lucija Mlinar, koja (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem