Vijesti

OSTALO
9. 3. 2018.

ŠKOLA ODBOJKE – PREZENTACIJA U OSNOVNOJ ŠKOLI MARIJA I LINA UMAG

  U četvrtak 08. ožujka 2018. godine MOK UMAG-CPM UMAGO u suradnji s hrvatskom OŠ Marija i Lina, održao prezentaciju odbojke, kao sporta, za učenike (...)

OSTALO
8. 3. 2018.

KRENUO EU PROJEKT ZAGREBAČKOG ODBOJKAŠKOG SAVEZA

U prostorijama Sportskog saveza Grada Zagreba u utorak, 27. veljače 2018. godine, održan je prvi, tzv. kick-off sastanak vezan uz početak provedbe programa sufinanciranog (...)

DOMAĆA NATJECANJA
8. 3. 2018.

OK KITRO ODLIČAN PROTIV SVE BOLJE EKIPE OK NEBO

  U nedjelju 04. ožujka u Areni Varaždin odigrana je utakmica 15.kola prve B lige između ekipa OK Kitro Varaždin i Ok Nebo. Prvi set domaćin otvara (...)

DOMAĆA NATJECANJA
8. 3. 2018.

SLABO IZDANJE OK GORICE

  Vikend iza nas bio je loš za seniore OK Gorice, koji su se s dva gostovanja u prvenstvu vratili s isto toliko poraza. U subotu je OK Daruvar bio (...)

DOMAĆA NATJECANJA
7. 3. 2018.

RASPORED UTAKMICA DOIGRAVANJA ZA PRVAKA

Uslijed pomicanja kalendara ligaškog natjecanja (zbog nastupa naših nacionalnih selekcija na međunarodnoj sceni) Upravni odbor Hrvatskog odbojkaškog (...)

DOMAĆA NATJECANJA
7. 3. 2018.

PRVENSTVO REGIJE CENTAR ZA KADETE SEZONA 2017./2018.

  Nešto prije nego što je predviđeno, održan je četvrti turnir (okupljanje) za kadete koji je ujedno i posljednja stanica prije samog finala, (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem