Vijesti

HRVATSKA
16. 6. 2019.

HRVATSKE ODBOJKAŠICE POBIJEDILE FRANCUSKU U VARAŽDINU

  Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija pobjedom u Areni Varaždin završila je grupnu fazu Europske zlatne lige. Odbojkašice su (...)

HRVATSKA
16. 6. 2019.

HRVATSKI ODBOJKAŠI EUROPSKU ZLATNU LIGU ZAVRŠILI POBJEDOM NAD NIZOZEMSKOM

  Hrvatski odbojkaši pobijedili su u Areni Varaždin reprezentaciju Nizozemske u posljednjoj utakmici grupne faze Europske zlatne lige. Pobjeda 3:0 (...)

OSTALO
13. 6. 2019.

Preliminarna rang-lista za upise učenika u odjele za sportaše

Hrvatski odbojkaški savez sastavio (...)

HRVATSKA
12. 6. 2019.

HRVATSKA SE VRAĆA IZ ŠPANJOLSKE S TRI BODA U DŽEPU

  U pretposljednjem, petom kolu europske Zlatne lige, naši reprezentativci gostovali su u Alicanteu kod reprezentacije Španjolske, gdje su (...)

HRVATSKA
8. 6. 2019.

U IZJEDNAČENOJ UTAKMICI ESTONIJA BOLJA OD HRVATSKE

  Nakon izjednačene i napete utakmice, hrvatski odbojkaši izgubili su od Estonije u susretu Europske zlatne lige. Domaćini su nakon 123 minute (...)

HRVATSKA
8. 6. 2019.

HRVATICE SLAVILE NAD MAĐARSKOM U KAPOSVAR ARENI

  Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija slavila je u uzvratnoj utakmici europske Zlatne lige i po drugi put pobijedila reprezentaciju Mađarske (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem