Vijesti

DOMAĆA NATJECANJA
23. 1. 2018.

Liga mlađih kategorija (Mini odbojke, Male odbojke i Mlađih kadetkinja) Varaždinske i Međimurske županije.

Uz prepune dvorane zainteresiranih i oduševljenih ljubitelja odbojke i roditelja mogli smo svjedočiti veselju i umijeću najmlađih odbojkašica najsjevernijih (...)

DOMAĆA NATJECANJA
23. 1. 2018.

2. memorijalni turnir „Antun Azenić Deda“ pripao OK Olimpik

Drugi po redu memorijalni turnir u spomen tvorcu velikogoričke odbojke Antunu Azeniću Dedi i ove godine okupio je veliki broj odbojkašica u kategoriji (...)

DOMAĆA NATJECANJA
23. 1. 2018.

KAŠTELA DOMAĆIN MUŠKOG FINALA KUPA UZ PRIJENOS NA HRT 2

Rančić: Ne bježimo od uloge favorita! Polako se odbrojavaju sati do finala odbojkaškog kupa u muškoj konkurenciji. S domaće strane stoji jaka (...)

OSTALO
22. 1. 2018.

1. Prvenstvo Hrvatske u odbojci na snijegu – Snow Volley Croatia, Platak 2018.

Na skijalištu Platak pored Rijeke održano je 20. siječnja 2018. godine 1. Prvenstvo Hrvatske u odbojci na snijegu u muškoj i ženskoj konkurenciji. (...)

OSTALO
17. 1. 2018.

MJEŠOVITI ODBOJKAŠKI TURNIR OKUPIO VELIKI BROJ EKIPA

U organizaciji Odbojkaškog kluba Gorica i Pastorala sportaša Zagrebačke nadbiskupije, u subotu, 13. siječnja 2018. održan je mješoviti odbojkaški (...)

OSTALO
17. 1. 2018.

Obavijest o Javnom natječaju za stipendije Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu

Obavještavamo vas kako je Središnji državni ured za šport - Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu objavila Javni (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem