Vijesti

OSTALO
4. 6. 2019.

OBJAVLJENA IMENA SUDIONIKA FIVB LEVEL 1 TRENERSKOG SEMINARA U ORGANIZACIJI HRVATSKOG ODBOJKAŠKOG SAVEZA

  Objavljena su imena hrvatskih trenera koji će sudjelovati na FIVB LEVEL 1 trenerskom seminaru u Varaždinu, u periodu od 22. - 26.7.2019.

DOMAĆA NATJECANJA
3. 6. 2019.

U OSIJEKU ODIGRANA ZAVRŠNICA PRVENSTVA HRVATSKE ZA KADETKINJE

  Osiječka dvorana "NŠD Gradski Vrt", od 31. svibnja do 2. lipnja 2019., ugostila je najboljih 16 ekipa na završnici prvenstva Hrvatske za (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
2. 6. 2019.

Vikend odbojke na pijesku u Sigetu

  Na pješčanim terenima u zagrebačkom naselju Siget u subotu i nedjelju, 25. i 26. svibnja održan je svojevrstan vikend odbojke na pijesku. U (...)

HRVATSKA
1. 6. 2019.

HRVATSKE ODBOJKAŠICE POBIJEDILE AUSTRIJU I NASTAVILE NIZ BEZ PORAZA

  Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija slavila je u uzvratnoj utakmici europske Zlatne lige i po drugi put pobijedila reprezentaciju Austrije (...)

HRVATSKA
1. 6. 2019.

REPREZENTACIJA ŠPANJOLSKE BOLJA OD HRVATSKE U TREĆOJ UTAKMICI EUROPSKE ZLATNE LIGE

  Hrvatski odbojkaški reprezentativci nisu uspjeli nadjačati jaku momčad Španjolske te su treći susret europske Zlatne lige završili (...)

HRVATSKA
29. 5. 2019.

HRVATSKE ODBOJKAŠICE POBIJEDILE MAĐARSKU I ZAUZELE VRH SKUPINE

  Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija slavila je u drugoj utakmici grupne faze europske Zlatne lige. Nakon 106 minuta igre bile su bolje od (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem