OSTALO

PROGLAŠENJE NAJBOLJIH SPORTAŠA I EKIPA GRADA IVANCA ZA 2017. GODINU

9. 2. 2018.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

U amfiteatru srednje škole Ivanec u organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Ivanca održano je svečano proglašenje najboljih sportaša i ekipa grada Ivanca za 2017. godinu.

Ženski odbojkaški klub Ivanec u konkurenciji 23 sportske udruge okitio se s tri naslova najboljih i potvrdio primat u gradu Ivancu, što potvrđuje stručan i kvalitetan rad u klubu pod vodstvom trenera Ivana Hrge i Krune Poje, obojice profesora Kineziološkog fakulteta u Zagreb.

Pehare su primile Erika Hudoletnjak, kapetanica ŽOK Ivanec koja je izabrana za najbolju sportašicu grada Ivanca , ženska seniorska ekipa Ivanca koja je član 2.NOL Centar skupina Sjever - proglašena je najboljom ženskom ekipom, dok je ekipa mlađih kadetkinja ŽOK Ivanec, godište 2002. proglašena najboljom mladom  ženskom ekipom. Seniorke ŽOK Ivanec su vice- prvakinje Županijskog odbojkaškog kupa i treća ekipa u 2.NOL Centar, skupine Sjever.

Mlađe kadetkinje ŽOK Ivanec  Županijske su prvakinje, treće su u Regiji  Sjever, te su nastupile na Državnom prvenstvu u Rovinju. Mladom perspektivnom sportašicom proglašena je Tara Ribić, kapetanica ekipe ŽOK Ivanec 3 koja se natječe u 3.NOL Centar, skupine Sjever.

Grad Ivanec potvrdio je da se stručnim i kvalitetnim radom postižu zapaženi rezultati i da su najveća dobit mlađi uzrasti gdje imaju preko 60 mlađih sportašica i uz starije igračice u klubu, to ukupno iznosi preko 90 registriranih igračica ženskog odbojkaškog kluba što garantira dobru budućnost na području odbojkaškog sporta.

 

Fotogalerija:

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem