ODBOJKA NA PIJESKU

Kvalifikacijsko natjecanje u odbojci na pijesku do 18. godina

25. 6. 2018.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

Veliki interes mladih pjeskaša za sudjelovanje na Europskom Prvenstvu u odbojci na pijesku do 22 godine bio je vidljiv u četvrtak, 21. lipnja 2018. prijavom brojnih muških i ženskih ekipa i neizvjesnim ishodom do posljednjeg trenutka.

Pozitivan trend za sudjelovanje na Europskom Prvenstvu u odbojci na pijesku do 18. godina bi se trebao nastaviti jer su u tijeku prijave za Kvalifikacijsko natjecanje u odbojci na pijesku, a najbolji odlaze u Brno (Češku) u vremenskom razdoblju od 16. do 19. kolovoza 2018. godine.

Prijave sportaša i sportašica otvorene su do petka, 6. srpnja 2018. godine do 14.00 i dostavljaju se putem e-maila: beachvolleyball@hos-cvf.hr.

Kvalifikacijsko natjecanje sportaša i sportašica za odlazak na Europsko Prvenstvo u odbojci na pijesku do 18. godina održati će se u nedjelju, 8. srpnja 2018. godine na Jarunu, Malo Jezero s početkom u 14.00 sati.

 

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem