ODBOJKA NA PIJESKU

Terme Tuhelj dočekuju odbojkašice

12. 7. 2018.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Nakon uspješno organiziranog drugog po redu turnira pojedninačnog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku Croatia Open 2018. u gradu Umagu, pjeskašice kreću prema Termama Tuhelj. Suorganizator Terme Tuhelj priprema treći po red turnir s nagradnim fondom od 15.000 kn. Turnir će se održati samo za žene.

Natjecanje u Termama Tuhelj započinje kvalifikacijskim dijelom u petak, 20. srpnja 2018. godine. Subota i nedjelja, 21. i 22. srpanja predviđeni su za glavni dio natjecanja.

TURNIR 12 EKIPA
Trajanje kvalifikacija je jedan dan.
Kvalifikacije se igraju po sistemu jednostruke eliminacije, do zadnje utakmice koja odlučuje pobjedničku ekipu koja će se natjecati u glavnome turniru.
Na kraju natjecanja kvalifikacija 6 najboljih ekipa ulazi u glavni turnir.

Tehnički sastanak za sportašice kvalifikacijskog dijela natjecanja predviđen za petak u 15 sati na pješčanim terenima Termi Tuhelj. Kotizacija za kvalifikacijski turnir iznosi 100 kn po paru.

Tehnički sastanak za sportašice glavnog dijela natjecanja održat će se u subotu s početkom u 9 sati na pješčanim terenima Termi Tuhelj. Kotizacija za glavni turnir iznosi 200 kn po paru. Kvalifikanti koji su izborili pravo na glavni turnir uplaćuju preostalih 100 kn po paru.

Prijave i informacije isključivo na e-mail: beachvolleyball@hos-cvf.hr
Prijave natjecatelja s bodovima najkasnije do četvrtka 19.7.2018. do 15:00 sati.

Terme Tuhelj najveće su bazensko kupalište u Hrvatskoj koje ima u svim svojim bazenima termalnu vodu. Više od pet tisuća kvadratnih metara vodenih površina, odnosno, osam vanjskih i unutarnjih bazena s različitim atrakcijama, raznolikom ugostiteljskom ponudom i zabavnim animacijama, nude vam jedinstveni doživljaj za sve generacije. Blizina glavnog hrvatskog grada i raznoliki zabavni program, naročito ljeti, dovoljan su poziv za posjet. Prava posebnost jest plivanje na samom izvoru  ljekovite termalne vode u blizini dvorca Mihanović. Na bazenima je na raspolaganju i besplatno WiFi okruženje.

Više na: https://www.terme-tuhelj.hr/hr/bazeni-i-sport-14940

Ponuda za smještaj natjecatelja u hostelu Vila:

Noćenje + doručak 135,00 kn po osobi i danu,

Noćenje + doručak + večera 195,00 kn po osobi i danu,

Noćenje + doručak + ručak + večera 255,00 kn po osobi i danu.

Više na: https://www.terme-tuhelj.hr/hr/smjestaj/hostel-vila-16766

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem