ODBOJKA NA PIJESKU

Važna obavijest za sve igrač(ic)e Ičići Masters 2018!

9. 8. 2018.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu


Upravi odbor  turnira Ičići Masters 2018 u suradnji sa supervizorom HOS-a Dejanom Kljajićem promijenio je vrijeme Tehničkog sastanka za sve igrače koji igraju u glavnom dijelu turnira sukladno zahtjevima većine sudionika.

Novi termin održavanja tehničkog sastanka je u ČETVRTAK (9.8.2018.) s početkom u 19:00 sati na glavnom terenu, umjesto u petak u 07:30 sati.

Na Tehničkom sastanku vršit će se uplata kotizacija u iznosu od 100 kuna po osobi te će se formirati ždrijeb izvlačenje parova. Na sastanak ne moraju nužno doći igrači osobno, već uplatu može izvršiti druga osoba u ime tima. Na tehničkom sastanku predstavnici timova moraju:

- priložiti dokaz ili na licu mjesta (net bankingom) uplatiti dokaz o sezonskoj licenci HOS-a

- dostaviti osobne podatke zbog nagradnog fonda (naziv banke, OIB, broj računa/IBAN)

- pokazati osobnu iskaznicu i/ili putovnicu

 

Pozicije svih timova (uključujući i Wild Card) koji nisu u mogućnosti prisustvovati tehničkom sastanku, biti će izvučene javno na istom, u četvrtak u 19:00 sati.

Prilikom uplate kotizacije svaki će igrač preuzeti bonove za besplatne obroke koji vrijede za prvi dan glavnog turnira (petak).

Ako želite biti pravoremeno informirani pratite službene stanice turnira Ičići Masters 2018.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem