ODBOJKA NA PIJESKU

Završnica klupskog Prvenstva u odbojci na pijesku ovog vikenda na Jarunu

22. 8. 2018.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu


U subotu, 25. i nedjelju, 26. kolovoza na zagrebačkom Jarunu odigrat će se završnica Klupskog prvenstva u odbojci na pijesku. Trenutno vodeći klub u ženskoj i muškoj konkurenciji drži KOP Siget kojem je ovo i prva godina natjecanja.

Najbolje igračice i igrači odbojke na pijesku ovaj vikend branit će boje svoga kluba na završnici Klupskog prvenstva u odbojci na pijesku.

 

U muškoj konkurenciji borbu za 1. mjesto vodit će KOP Siget i KOP Žnjan koji su u prvom dijelu natjecanja podijelili bodove. Ova dva kluba odmjerit će snage u posljednjoj utakmici prvenstva gdje ćemo najvjerojatnije dobiti novoga prvaka Hrvatske.

 

U ženskoj konkurenciji u prvom dijelu prvenstva najuvjerljivije su bile igračice KOP Sigeta i teško da će ih netko moći dostići i uzeti im 1. mjesto. Najveća borbe će se voditi za 2. mjesto između HAOK Žal Banjole i KOP Žnjan, gdje obje ekipe ulaze s istim brojem bodova ali KOP Žnjan ima jedan set osvojen više od HAOK Žal Banjole.

 

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem