OSTALO

POTPISAN SPORAZUM O POSLOVNOJ I ZNANSTVENO-STRUČNOJ SURADNJI S KINEZIOLOŠKIM FAKULTETOM U SPLITU

22. 10. 2018.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Danas, 22. listopada  2018. godine u prostorijama splitskog Kineziološkog fakulteta potpisan je Sporazum o poslovnoj i znanstveno – stručnoj suradnji između Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu i Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Sporazum su potpisali predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza g. Ante Baković i dekan Kineziološkog fakulteta prof.dr.sc. g. Damir Sekulić.

Ovim sporazumom nastavlja se dobra suradnja, čiji je cilj unaprjeđenje i reguliranje područja u odbojci kojima će KIF i HOS pridonijeti zajedničkim angažmanom. Točnije, radi se o izobrazbi trenerskog kadra za potrebe odbojkaškog sporta u Hrvatskoj, o istraživačko-razvojnom i stručnom radu, o međunarodnoj sportskoj suradnji, o razvoju i primjeni sportske dijagnostike, o zajedničkoj izdavačkoj djelatnosti i o mnogim drugim aktivnostima važnima za rast i napredak odbojkaškog  sporta. Sporazum je sklopljen na tri godine i  predstavlja početak dugoročne suradnje na području razvoja odbojke u Hrvatskoj.

Fotogalerija:

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem