HRVATSKA

SRETAN 7. ROĐENDAN MOK UMAG-CPM UMAGO, 06.12.2011. - 06.12.2018.

6. 12. 2018.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Prije točno sedam godina na današnji dan 06.prosinca 2011. godine grupa entuzijasta i zaljubljenika u odbojku i odbojku na pijesku, osnovala je Muški odbojkaški klub Umag - Club pallavolo maschile Umago (MOK UMAG-CPM UMAGO), na osnivačkoj skupštini prvotno kao KOP UMAG-BVC UMAGO, da bi 2015. godine promijenio ime u MOK UMAG-CPM UMAGO.

U tih sedam godina postojanja, napravljeno je jako puno za mušku odbojku, dvoransku i odbojku na pijesku, na što su jako ponosni te zahvalni svima, koji su doprinijeli tome.

Od organizacije raznih turnira, ljetnih i zimskih (8 ljetnih Umag OPEN-a i 10 zimskih UMAG OPENA, a slijedeće godine u siječnju imaju i 11-ti zimski na kojem očekuju za sada 60 ekipa), organizaciju prijateljskih utakmica Hrvatske ženske reprezentacije, pokretanja škole odbojke, početak takmičenja seniora, juniora kadeta i mlađih kadeta i u međužupanijskim ligama, organiziranje ljetnih kampova te osvajanja i naslova prvaka za seniore u 2. HOL zapad u sezoni 2016./17. te 2017./18., plasman u 18 finala kupa Hrvatske 2018.

Ove 2018. godine organizirano je i Otvoreno prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku CROATIA OPEN 2018. Glavni cilj kluba u svom radu je prvenstveno rad s mladima te su  zato i ove godine odlučili ostati u 2. HOLZ (iako su imali priliku nastupati u 1. HOL) kako bi ove godine pružili priliku mladima da igraju u seniorskoj ekipi i kako bi što bolje proširili bazu dječaka i mlađih kadeta i kadeta.

Danas klub broj 49 aktivnih članova u svim uzrastima i što posebno veseli je da polako, ali sigurno svake godine dobivaju nove mlade članove, koji se priključuju odbojci.

„Sve ovo ne bi bilo moguće, da nije bilo ljudi koji su osnovali klub, koji su svojim entuzijazmom i dobrom voljom sve to pokrenuli, uz veliku pomoć grada i njegovih institucija i ustanova, koji su prepoznali rad kluba i na kraju svih koji su se uključili u rad, igrača te trenera koji su dali svoj doprinos svemu tome. Zato čestitam svim članovima kluba (sadašnjim i bivšim) i djelatnicima, i samo tako dalje. Hvala i sretan rođendan MOK UMAG-CPM UMAGO.“ – rekao je predsjednik kluba MOK UMAG- CPM UMAGO Edi Forza.

 

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem