OSTALO

Suradnja odbojkaškog i nogometnog kluba Dinamo

7. 12. 2018.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

U posljednjih desetak dana OK Dinamo je intenzivirao marketinšku suradnju sa "starijim bratom" iz Maksimirske šume s GNK Dinamo.

Uoči kraja polusezone i važnih utakmica nogometaša Dinama s Anderlechtom i Hajdukom, nekoliko odbojkašica OK Dinamo u dva navrata je posjetilo nogometaše na njihovom stadionu, snimivši usput Dinamov adventski kalendar.

Odbojkašice Dinama prošli su utorak provele u ugodnom druženju s nogometašima istoimenog kluba i natjecali su se u raznim igrama. S Nikolom Moro, Brunom Petkovićem i Antoniom Marinom odbojkašice Dinama su se ogledale u Whisper chellengeu i biljaru, a jučer su se lavice natjecale s Dani Olmom i Amerom Gojakom u dvije "opasne" igre, čiji sadržaj još ne smijemo otkriti!

Koje igre su igrali i tko je pobijedio - od danas i u narednim danima na Facebook/OK Dinamo, Instagram/OK Dinamo, Youtube/OK Dinamo i www.ok-dinamo.hr , te na svim društvenim mrežama GNK Dinamo Zagreb.

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell i OK Dinamo

Fotogalerija:

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem