HRVATSKA

HRVATSKA U15 REPREZENTACIJA OKUPILA SE NA PRIPREMAMA ZA MEVZU

3. 1. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Hrvatska U15 reprezentacija okupila se danas 03. siječnja u Hotelu I pred odlazak na MEVZA turnir, koji će se igrati od 09.-13. siječnja u Puchovu, Slovačka.

Naša najmlađa reprezentacija u Puchovu će igrati u grupi 2 protiv reprezentacije Slovenije, Češke i Izraela dok će u grupi 1 biti reprezentacije Slovačke, Mađarske, Austrije i Cipra.

 Izbornik Miodrag Stojaković na MEVZU će voditi dvanaest igračica: Korinu Topić, Anu Petriško, Teu Bakić, Leonardu Inkret, Dorju Sulić, Maru Štiglić, Emu Ljutić, Emu Mrkić, Ivu Apostolski, Anu Burilović, Ivu Glavinić i Antoniu Baričević. U stručnom stožeru uz izbornika Stojakovića biti će pomoćni treneri Darko Nojić i Ivica Radočaj, fizioterapeut Josip Marić i kondicijski trener Dorijan Mavrinac.

Hrvatska reprezentacija otputovati će u Puchovo 08. siječnja.

 

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem