HRVATSKA

HRVATSKA ŽENSKA SENIORSKA REPREZENTACIJA ZAPOČELA S PRIPREMAMA

3. 1. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Hrvatska ženska seniorska reprezentacija danas, 03. siječnja u Zagrebu započela je s pripremama za preostale dvije utakmice europskih kvalifikacija.

Hrvatska reprezentacija u subotu 05. siječnja u Domu odbojke u 16 sati igra utakmicu protiv reprezentacije Švicarske, dok će 09.siječnja gostovati u Albaniji.

Danas su naše djevojke na prvom treningu odradile teretanu s kondicijskim trenerom Emilom Baltićem te će se sutra reprezentaciji priključiti Sanja Gamma i izbornik Danielle Santarelli, koji je zbog klupskih obaveza propustio prvi trening.

Za Hrvatsku u ove dvije preostale kvalifikacijske utakmice igrati će: Samanta Fabris, Martina Šamadan, Sanja Gamma, Beta Dumančić, Karla Klarić, Lucija Mlinar, Lea Cvetnić, Ema Strunjak, Božana Butigan, Rene Sain, Lara Štimac, Bernarda Brčić, Katarina Pavičić i Matea Rajković.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem