HRVATSKA

HRVATSKA POTVRDILA PRVO MJESTO U SKUPINI

5. 1. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Pred 500-tinjak gledatelja u Domu odbojke na Savi, Hrvatska ženska reprezentacija stigla je u petoj utakmici do pete pobjede u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

U prvom setu povele su gošće s 8:5 i tada Hrvatska ubacuje u petu brzini, radi deset poena za redom (15:8) i s lakoćom privodi prvi set kraju, 25:19.

U drugom su naše još malo pojačale pritisak, a gošće se raspale. Santarelli je držao i dalje svoju postavu, Brčić na poziciji organizatorice igre, Fabris na korektoru, primačice-pucačice Mlinar i Klarić, srednje blokerice Dumančić i Šamadan, te Sain kao libero koje su s lakoćom dobile drugi set 25:9.

Treći je set uvijek nezgodan, nakon lakog vodstva u prva dva seta Hrvatska kao da je stala. Švicarke lagano dominiraju rezultatski u tom setu, imaju i 13:9 pa Santarelli traži time-out, a na 14:9 u igru vraća Fabris umjesto Cvetnić i Štimac umjesto Brčić, izmjene su donijele preokret i otišle na 25:22.

Hrvatska - Švicarska 3:0 (25:19, 25:9, 25:22)

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem