HRVATSKA

PREDIVNA GESTA HRVATSKIH ODBOJKAŠA

12. 1. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Hrvatska muška seniorska reprezentacija donirala je novac sakupljen od „kazni“ za vrijeme drugog dijela kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo 2019. godine.

Naime, hrvatski reprezentativci i staff za vrijeme priprema imali su mali kodeks ponašanja i za svako nepoštivanje pravila, tj. kašnjenje, zaboravljanje stvari ili pričanje na mobitel u vrijeme kada to nije dozvoljeno plaćali su „kazne“.

Sav sakupljeni novac ovaj put doniran je udruzi „Ljubav na djelu“, koja pomaže djeci oboljeloj od malignih bolesti i brine da ta djeca imaju dostojno liječenje.

Svaka pohvala za naše odbojkaše, koji su odlučili na svakoj reprezentativnoj akciji prikupljeni novac donirati nekoj drugoj udruzi i pružiti pomoć onima kojima je u tom trenutku najpotrebnija.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem