OSTALO

Poziv na tribinu za sportsku javnost: "Mentalno zdravlje sportaša"

19. 2. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Sekcija za psihologiju sporta i tjelesnog vježbanja Hrvatskog psihološkog društva i Kineziološki fakultet u Zagrebu pozivaju sve zainteresirane na besplatnu tribinu za sportsku javnost: MENTALNO ZDRAVLJE SPORTAŠA.

Tribina će se održati u sklopu 12. tjedna psihologije u PETAK, 22.2.2019. u 18:30 sati na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, Horvaćanski zavoj 15. Na tribini će sudjelovati: prof.dr. Slavko Sakoman, neuropsihijatar; dr.sc. Anita Lauri Korajlija, klinička psihologinja; Jelena Balabanić Mavrović, mr.sc. voditeljica Centra za poremećaje hranjenja BEA; Nenad Žugaj, 3. na SP u hrvanju, sudionik OI, trener hrvanja; Petra Ribarić, seniorska reprezentativka u ritmičkoj gimnastici i dr.sc. Renata Barić, sportska psihologinja.

 Također, Sekcija za psihologiju sporta i tjelesnog vježbanja Hrvatskog psihološkog društva poziva sve zainteresirane i na ostale besplatne radionice i predavanja u sklopu 12. tjedna psihologije koji će se održati od 18. do 24.2.2019. Više o tjednu psihologije kao i o brojnim aktivnostima koje se održavaju možete saznati iz letka u prilogu i na: www.psihologija.hr.

Fotogalerija:

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem