ODBOJKA NA PIJESKU

Kvalifikacijsko natjecanje u odbojci na pijesku do 18 godina

2. 4. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu


U vremenu od 11. do 12. svibnja  2019. godine na pješčanim terenima Jaruna, Malo Jezero (Aleja Matije Ljubeka 29) održati će se Kvalifikacijsko natjecanje u odbojci na pijesku do 18 godina u muškoj i ženskoj konkurenciji. Na natjecanju mogu sudjelovati sportaši i sportašice, koji su rođeni 1.1.2002. i mlađi.

Pobjednici u muškoj i ženskoj konkurenciji (1. mjesto) osiguravaju nastup na Europskom prvenstvu u odbojci na pijesku do 18. godina, koje će se održati 13.-16. lipnja 2019. godine u Baden (Austrija).

Krajnji rok za prijavu ekipa je 29. 04.2019. godine.

Prijave ekipa slati putem e-maila: beachvolleyball@hos-cvf.hr .

Prilikom prijave treba dostaviti kopiju putovnice ili osobne iskaznice te popunjen formular BV-01 ovjeren od nadležnog doktora:

https://cevadmin.cev.eu/Administration/BeachVolley/EditorImages/547/2019-bv-01-athletes_commitment_health_certificate.pdf.

 

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem