DOMAĆA NATJECANJA

Odbojkašice Plavog zmaja iz Duge Rese pobjednice 3. Nacionalne odbojkaške lige Sjever - skupina Jug

9. 4. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Nakon samo jedne sezone provedene u trećem ligaškom društvu dugoreškim odbojkašicama je bilo dovoljno, da s pomlađenom ekipom, nakon niza nesretnih okolnosti i smjene generacije te odustajanja od natjecanja u 1.B NOL , vrate na staze uspjeha i osiguraju za sljedeću sezonu nastup u višem rangu.

Koliko su "Zmajice" bile dobre govori podatak da su nanizale 17 pobjeda u 18 utakmica i ostvarile impozantni skor od 53 dobivena i samo šest izgubljenih setova. Nakon zadnje utakmice u Dugom Selu protiv istoimene ekipe, u nazočnosti predsjednika Odbojkaškog saveza Zagrebačke županije g. Pere Orlovića i predsjednika Odbojkaškog saveza Karlovačke županije g. Elvisa Špoljarića. pehar i medalje za osvojeno prvenstvo dugoreškim odbojkašicama  ispred Hrvatskog odbojkaškog saveza uručio je Povjerenik odbojkaške regije Sjever g. Željko Jurčević.

Fotogalerija:

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem