HRVATSKA

U ZAGREBU IZVUČENE GRUPE ZA CEV U16 EUROPSKO PRVENSTVO U ODBOJCI

15. 5. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Hotel Antunović u Zagrebu ugostio je izvlačenje parova za CEV U16 Europsko prvenstvo u odbojci za žene, koje će se od 11. - 21. srpnja 2019. održati u gradovima Trstu i Zagrebu, u suorganizaciji Hrvatskog i Talijanskog odbojkaškog saveza.

U izvlačenju parova sudjelovali su potpredsjednica CEV-a Margaret Ann Fleming, koordinator CEV-a Willy Bruninx, član upravnog odbora Talijanskog odbojkaškog saveza Ferruccio Riva te direktorica Hrvatskog odbojkaškog saveza Valentina Bifflin.

12 reprezentacija podijeljene su u dvije grupe:

Hrvatska U16 ženska reprezentacija smještena je u grupu A, koja će se tijekom srpnja odigrati u Zagrebu, zajedno sa reprezentacijama Finske, Francuske, Njemačke, Rusije i Republike Slovenije.

Branitelj naslova, reprezentacija Italije, smještena je u grupu B, koja će se odigrati u Trstu, zajedno s reprezentacijama Belgije, Nizozemske, Rumunjske, Republike Srbije i Turske.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem