DOMAĆA NATJECANJA

Dan zagrebačke odbojke

18. 5. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

U nedjelju, 19. svibnja 2019. godine s početkom u 18:00 sati Dom odbojke „Bojan Stranić“ ugostit će ponajbolje odbojkaške ekipe mlađih dobnih kategorija Grada Zagreba iz sezone 2018/2019.

Još jedna, jubilarna deseta  sezona odigravanja Prvenstva Zagreba, a zbog velikog broja ekipa i 2. zagrebačkih liga za mlađe dobne kategorije, je iz nas. Natjecanje je to u koje je ove godine bila uključena 131 ekipa, od čega 115 ženskih i 16 muških ekipa. Impozantna je to brojka mladih osoba uključenih u sport. Sportaša koji su svake nedjelje u Domu odbojke Bojan Stranić  branili boje svoga kluba, učili kako sportski podnijeti poraz ili proslaviti pobjedu.

Dan zagrebačke odbojke namijenjen je upravo njima, mladim sportašima. Kako je 10 ipak veliki broj, osim zasluženih pehara i medalja Zagrebački odbojkaški savez za mlade odbojkašice i odbojkaše pripremio je i malo iznenađenje.

 

Pozivamo sve odbojkaške zaljubljenike da svojim prisustvom uveličaju ovaj jubilarni dan zagrebačke odbojke i zajedno s nama proslave uspjehe mladih sportaša, njihovih trenera i klubova zaslužnih za sve to. 

Izvor: ZOS

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem