ODBOJKA NA PIJESKU

FILIP SILIĆ OSVOJIO SREBRNU MEDALJU NA MEĐUNARODNOM TURNIRU ODBOJKE NA PIJESKU “AUSTRIAN BEACHVOLLEYBALL TOUR PRO 2019.”

26. 6. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Prošlog vikenda, 20. - 22.6.2019., održao se “Austrian Beachvolleyball Tour Pro 2019.”, međunarodni turnir odbojke na pijesku, u Grazu. Igrač KOP Opatija, Filip Silić, prvi put u paru sa Slovencem Danijelom Pokeršnikom, osvojio je srebrnu medalju,  u konkurenciji ukupno 21 ekipa i igrača iz Austrije, Češke, Grčke, Južnoafričke Republike, Slovenije i Hrvatske.

Filip Silić, kao jedan od najuspješnijih hrvatskih odbojkaša na pijesku, te Danijel Pokeršnik kao višestruki osvojač Masters turnira u Ičićima, pokazali su se kao uspješna kombinacija, u svom prvom zajedničkom nastupu. 

Usprkos porazu u prvom kolu, duo Silić / Pokeršnik nanizao je pet uzastopnih pobjeda do finalnog susreta i okršaja s favoriziranim parom Alexander Huber i Christoph Dressler. U nepovoljnim vremenskim uvjetima, austrijski duo Huber / Dressler izborio je tijesnu pobjedu nad hrvatsko-slovenskim parom rezultatom 2:0 (21-17, 21-17), čime su Silić i Pokeršnik osvojili srebrnu medalju.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem