ODBOJKA NA PIJESKU

Veliko finale Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku na vrhunskim terenima u Vrapču

23. 8. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Nakon četiri odigrana turnira diljem cijele Hrvatske, Otvoreno prvenstvo Hrvatske završava se u Zagrebu, na novoizgrađenim terenima KOP Vrapče, 6. - 8. rujna 2019. godine.

Kvalifikacijski dio turnira, kroz koji će se šest najboljih ekipa plasirati u glavni turnir, održat će se 6. rujna s početkom u 15 sati, dok će se glavni turnir održati 7. - 8. rujna. 

Prijave za glavni turnir i wild card primaju se do 2. rujna do 14 sati, dok će se prijave za kvalifikacijski dio primati do 6. rujna do 14 sati.

Poredak seniora i seniorki prvenstva Hrvatske.

U nastavku se nalaze dokumenti potrebni za sudjelovanje na turniru:

  1. Obrazac prijave igrača
  2. Privola
  3. Zahtjev za wild card

Natjecatelji koji su nastupali na ovogodišnjim turnirima Prvenstva Hrvatske, uplatili godišnju licencu, potpisali Privolu i sporazum s Hrvatskim odbojkaškim savezom, dužni su poslati samo Obrazac prijave igrača.

Ostale informacije o turniru možete pronaći ovdje

Sve prijave i upite molimo slati na pph@hos-cvf.hr, te potrebne dokumente obavezno slati u PDF formatu.

Prvenstvo Hrvatske 2019.:

Pašman 5. - 7.7.2019.

Đakovo 2. - 4.8.2019.

Ičići 8. - 11.8.2019.

Đurđevac 23. - 25.8.2019.

Zagreb, Vrapče 6. - 8.9.2019.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem