ODBOJKA NA PIJESKU

Sara i Valentina otputovale u Grčku na 2. Mediteranske igre na pijesku

24. 8. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu


Hrvatska delegacija odbojke na pijesku, na čelu s izbornikom Dejanom Kljajićem, i reprezentativkama Sarom Radanović i Valentinom Vrbanc, jutros je otputovala na 2. Mediteranske igre na pijesku u grčki Patras.

Od 25. do 31. kolovoza na Mediteranskim igrama na pijesku sudjelovat će sportaši(ce) iz 26 zemalja, dok će uz Saru i Valentinu, Hrvatsku predstavljati još 18 sportaša(ica) u šest različitih sportova: veslanju, akvatlonu, daljinskom plivanju, ronjenju/plivanju s perajama, te rukometu na pijesku.

Natjecanje odbojke na pijesku počinje u srijedu, 28. kolovoza, a svoje će protivnike naše reprezentativke saznati u utorak, 27. kolovoza, kada će se održati službeni ždrijeb natjecanja.

Želimo puno sreće i uspjeha našim sjajnim reprezentativkama, višestrukim prvakinjama Hrvatske u odbojci na pijesku, te se nadamo da će nakon nekoliko osvojenih turnira na ovogodišnjem Prvenstvu Hrvatske nastaviti pobjednički niz i u Grčkoj!

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem